11.06.04
13:27
чувал съм че тази комбинация прави чудеса!
някой използвал ли я е?ако има такива дайте да обсъдим схеми, хранене, други медикаменти, спиране и най-важното крайния ефект!
чакаааааааааааааааааааам .................... :roll:
Съвета ми е, че ако твърдо си решил да зобнеш нещо и нямаш много пари за химия, то най-добрата (СПОРЕД МЕН) комбинация е Дека + Метан! Ето един пример от един опитен пич във форума (пише се Winstrol) :
“Седмица—Дека-Дур.—Бионабол-5мг.Провирон-Нолвадекс——Трибестан
1————-200 мг———————————————————————-/1250мг.доза/
2————-400 мг———-4 тбл.на ден——1 тбл———1тбл.
3————-400 мг———-6 тбл.——————1—————2
4————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
5————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
6————-400 мг———-6 тбл.——————2—————2
7————-400 мг———-4 тбл.——————2—————2
8————-200 мг.———3 тбл.——————2—————2——————1 доза.
9———————————-2 тбл.————————————2——————1 д
10—————————————————————————————————-1 д
11—————————————————————————————————-1 д
12—————————————————————————————————-1 д
13—————————————————————————————————-1 д
14—————————————————————————————————-1 д
От третата седмица до дванадесета взимаи Карзил.
Тази схема можеш да я ползваш спокионо. Аз съм е правил, както и мой приятели. Вдига сила много здраво. Маса също ако ядеш по 5000 калорий на ден. Ако не се храниш много ще изчистиш нормално.
Ако имаш ниско кръвно си Супер. Ше ти се изравни. Ефекта почва да идва на 3/4 седмица. Дека-Дураболина го бий на две инжекции в седмицата- Понеделник и Четвъртък. Дано да случиш на добра медецинска сестра , иначе не можеш си седна на задника.
Тарси някъде на часно да те бодат. 1 лев варви цената. Иначе в клиниките 3 кинта. Ако можеш сам.....завиждам ти
Купи си игли 3,5 см. дълги. С по къси става мазано.
Бионабола.... на три приема в деня. Да не вземеш на един път да го глътнеш че ще ти изгорят бъбреците. Тва никой не го казва никъде.
Тренираи 4 пъти в седмицата. Тва е мойта схема.
I ден: Гърди + Бицепси
II ден: Крака + Прасци
III ден: почивка
IV ден: Рамо + Трицепс
V ден: Гръб + Трапец
VI и VII ден: почивка или VII ден = I ден.
Ако имаш пари вземи Winstrol вместо Bionabol.”
Това са високи дози и не са за начинаещи зобачи! Според мен трябва да ги намалиш наполовина! Мисля, че ще има добър ефект!