Креатин(монохидрат) има ли смисъл?

04.10.12
20:36

Ходя от около 2 месеца на фитнес и пия суроватъчен протеин и фатбърнер защото имах доста излишни килограми но вече ги свалих до 5-6 (само толкова искам още да сваля за да се чувствам добре) но искам и да кача малко мм да позаякна така да се каже :) та въпроса ми е има ли смисъл да си взема Креатин(монохидрат) и ако да препоръчайте някой гледам не са скъпи не ми пречи да отделя 50-тина лв ?

п.п или нещо подобно на Tri-Anabol PEAK

Темата беше редактирана от garret gt на 04.10.12 20:39.

04.10.12
20:51

Дали има смисъл ? - Винаги има смисъл.
2 месеца стаж - твърде рано за креатин и абсолютно не е препоръчително
Марка - Монохидрат произведен по стандарт Creapure. Която и фирма да вземеш все тая... Всички произвеждат едно и също. Говоря за реномираните марки като Universal, ON, Now ... ВАЖНОТО Е ДА НЕ Е БЪЛГАРСКИ :)

Мнението беше редактирано от StressBall на 04.10.12 20:52.

04.10.12
22:33

казано от StressBall на 04.10.12, 20:51:

Дали има смисъл ? - Винаги има смисъл.
2 месеца стаж - твърде рано за креатин и абсолютно не е препоръчително
Марка - Монохидрат произведен по стандарт Creapure. Която и фирма да вземеш все тая... Всички произвеждат едно и също. Говоря за реномираните марки като Universal, ON, Now ... ВАЖНОТО Е ДА НЕ Е БЪЛГАРСКИ :)

Ахам ясно.... а защо е абсолютно не е препоръчително  ?

Ако искаш да бухаш креатин - давай. Взимай монохидрат по 5-6 грама след тренировка+мед и си чук. Това отколко време тренираш според мен няма значение относно основните добавки. Ако взимаше стероиди друго щяхме да си говорим.

05.10.12
08:51

Добре можете ли да ми препоръчате някой ? Или е без особено значение какъв ще взема като ми е първи?И искам да попитам как да го приемам със протеина?Него го пия сутрин със закуската и след тренировка а преди тренировка пия бърнера (имам още 10 дена да пия от него после го спирам) та проблем ли ще е след тренировка да пия креатина и протеина?

От тези някой става ли ? :
MY AGENCY Креатин Монохидрат 650 мг. -32лв
AMIX Creatine Monohydrate 800mg. - 48лв
Scitec 100% Creatine Monohydrate 500 гр - 20лв
100% Creatine Monohydrate Biotech 300 гр - 17лв

п.п И колега можеш ли да ми кажеш защо казваш да пия 5-6 гр 6 мед ?Каква е ролята на меда в случая ?

Мнението беше редактирано от garret gt на 05.10.12 08:52.

05.10.12
14:47

Всичките дето си изброил са боклуци, вземи си на ON, Gaspari или най-добре на NOW.

05.10.12
15:06

казано от Georgi Hristov на 05.10.12, 14:47:

Всичките дето си изброил са боклуци, вземи си на ON, Gaspari или най-добре на NOW.

Примерно
OPTIMUM NUTRITION Micronized Creatine Powder 0,600кг -38лв
GASPARI Qualitine /Creatine Monohydrate/ 300g. - 24лв

06.10.12
14:22

Днес имах път из центъра и минах покрай магазина на СилаБГ и си купих на AMIX Creatine Monohydrate Powder ще го видя взех си най-малката разфасовка -300гр :)

18.08.14
19:47

На Амикс и Гаспари са последните креатини които пих тотален шит...не ги препоръчвам.Много доволен останах от Peak и ON !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1