Hyper FX - някой ползвал ли го е ?

04.10.12
20:11

Здравейте колеги  :) Темата е насочена само към хората който са изпробвали BSN - Hyper-FX. И такам какви са ви отзивите за този продукт. Дава ли това което производителя обещава ;) ?
По принцип имам нужда точно от такъв енергизиращ продукт, който ще пия само при нужда. Примерно когато не съм си доспал или каквито и да било причино поради който се чувствам не достатъчно енергичен преди тренировка. Насочил съм се към този продукт основно защото не съдържа кретин. И един страничен въпрос: Към коя група добавки се причислява? На места го дават азотен бустер, а на други енергизиращ продукт ?

Да, бях ползвал този продукт и останах доволен. Естествено не е това което марката сама говори за него. От него получих силата която ми липсваше след работно време или рано сутрин. Спрях се на него само заради D-aspartic acid. Това е киселина която участва в стимулацията на лутеинизиращият хормон. За мен е минус, че има отсъствие на креатин в продукта :) !
Относно категориите в който той се вмества е пред тренировъчни продукти ( към тази група може да се впише и азотни бустери - но лично аз не го смятам за такъв продукт ).

Поздрави

05.10.12
21:28

Г-н Михайлов, благодаря ти за отговара. Смятам да пробвам :) А кой вкус беше изпробвал и да заложа ли на него ?

Аз лично пробвах плодов пунш, и ми допада. Но всеки си има определени предпочитания за вкус. :)

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1