INBA натурален културизъм.

22.09.12
23:43

С две думи INBA= internation natural bodybuilding association или по-нашенски казано натурален културизъм..
Следя сайта на inba bulgaria http://www.naturalbody-building.com/ , но не постват състезанията и дават много оскъдна информация,често след като събитието се е вече провело.. В чужди форуми гледам хората обсъждат всичко даже за подготовка във форумите,тук даже не мога да разбера кога и къде е състезанието..  Гледах контактите там,ама го оставам като последно да се обаждам..
Някой има ли някаква представа как стават работите тук,защото информацията е оскъдна,в интернет нищо не може да се намери за инба българия..

05.10.12
00:01

Питай какво те интересува -искаш да се сьстезаваш,класиране,?
Каквото мога ще помагам)

05.10.12
00:13

Аз ще питам първи, какво определя, че някой е натурален и как може да се докаже това?

05.10.12
00:16

Аз)))кой мислиш.))
Има детектор на льжата и допинг контрол на пьрвия мисля))
Малко ли е?
А и какво значение има -така или иначе никой няма да повярва ,че си натурален на такова сьстезание))).
Все едно да имаш Ферари  70 коня))
става ли примера ?

05.10.12
00:19

Примера става, ама не ми помогна да разбера защо аджиба се зове натурален? :D

05.10.12
00:43

кефиш ме.
Ами какво да направиш ако си натурален ?и
и ти се сьстезава)))
Ако излезеш при назобаните-нямаш шанс ,ако излезеш при натуралните никой няма да вярва ,че си натурален.да речем аз сьм натурален и какво правя?
За тези хора са сьстезанията-а и не забрявяй ,че телата се познават -особенно на сцената-кой кой е и какво е взимал))

05.10.12
23:32

казано от loke на 05.10.12, 00:01:

Питай какво те интересува -искаш да се сьстезаваш,класиране,?
Каквото мога ще помагам)

здравей,интересува ме главно как стават нещата със записването за състезания и нещо като календар за 2013-та (никъде нямаше календари тази година за състезанията) В Б-я провеждали ли са се скоро въобще подобни ?

06.10.12
10:17

Аз сьм малко далеко от тези неща вече,но Йото Йотов ги организираше преди-намери му телефона и му се обади.Той ще знае най-добре.Иначе ако си вьв форма можеш направо извьн БГ да се пуснеш мисля,но понеже има федерация в БГ даже и само на книга -нещата май трябва да минат през тях.
Малко гадно ,но е така.
За скоро в БГ не знам .Пьрвото беше 2006.После имаше май още едно ,но коя година не знам и май това  беше.А ставаха макар ,че за публиката си беше сеир за сьстезателите беше добре.Да видиш до кьде можеш да стигнеш и как стоиш на сцената)))
Успех и пиши ,ако стане нещо))

06.10.12
10:25

Йото Йотов, председателАдрес: Етрополе, бул.Руски 48Имейл: info@naturalbody-building.comТел.: 0882 42 93 30

06.10.12
10:46

Ооо това е супер надъхващо ! Изобщо не се бях замислял че има такива състезания...

Някой може ли да даде мерките на някой от първенците за да си добия някаква представа за кво иде реч ? Интересува ме тази категория до 170 ? а може и за всички ако има информация ?

06.10.12
10:53

Мярката е огледалото и другите около теб .Нали се сещаш ,че ако си с 45 рьце и 38 прасци и си до там))))))
Виж разтьршувай се за Големанов до 1.70 той беше пьрви и абсолютен за 2007.
Тези сьстезания винаги са имали бьдеще в БГ просто се случи да имаме федерация сьставена както винаги от неподходящи хора.

От тука трябва да ги почна :)

06.10.12
12:13

Значи в БГ няма състезания,пък се надявах.. Адресът и телефонът ги видях,но ги оставих като последна опция. Интересува ме също къде трябва да пратя молбата за участие (интернет?)

@Kristiancho идвай :D

Мнението беше редактирано от Teen Power на 06.10.12 12:13.

07.10.12
19:49

Няма последна опция  -има само пьрва -звьнни и питай))Пьк може и да направят,ако не пусни се с ‘нормалните’ да се видиш на сцената.))

08.10.12
21:02

Добре тогава,мерси.Когато съм готов що-годе и се виждам както трябва ще звънна да питам.

09.10.12
00:29

Тия състезания за натурални са любимите на бившите “химици”, ако не са удряли шприца от повече от година си се чувстват чисто натурални :D
Инак това със детектора на лъжата е не лоша идея, то определено може да възпре зобаджиите да се пробват.

09.10.12
00:42

http://www.naturalbody-building.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=260

Е тоя дето се е набутал при натуралните дори и от снимката си личи, че определено не е карал само на “боб и леща” :D

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 09.10.12 00:42.

09.10.12
18:07

Еми за това е в hall of shame :D Залата на срама for ever xD :))

09.10.12
20:24

казано от Христо на 09.10.12, 00:29:

Тия състезания за натурални са любимите на бившите “химици”, ако не са удряли шприца от повече от година си се чувстват чисто натурални :D
Инак това със детектора на лъжата е не лоша идея, то определено може да възпре зобаджиите да се пробват.

и
ХА
Ами опитай да се докараш до добра форма без химия ?
Когато спреш шприца и си до там -ако ще и Флекс Уильр да си.И как тогава ще се подготвиш за натурален ?
И как тренират натуралните или по скоро как се оформят-няма деуретик ,няма ефедрини,няма стероиди? И какво остава?
Как се запазва мускула ,а се горят мазнините ?Което е против природата  ,и още много такива зальгалки има за обмисляне преди да се види цялата картинка -ако се види изобщо)))

По принцип вече го напраеха ,че тряя задължително да си към някой клуб , за да те допуснат до състезание . Всичко е за пари .. членски вноски лицензи и т.н...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1