Въпрос за Креатина?!?

SP

20.08.05
10:20

Чух че когато се взимало креатин не трябвало да се пие кафе!Вярно ли е и искам да ви питам примерно след тренировка взема креатин и 1вас след това изялза да пия кафе,ще изчезне ли действието на креатина???или изобщо не трябва да се пие кафе??

SP

20.08.05
12:46

[quote author=“Sparkito”]Чух че когато се взимало креатин не трябвало да се пие кафе!Вярно ли е и искам да ви питам примерно след тренировка взема креатин и 1вас след това изялза да пия кафе,ще изчезне ли действието на креатина???или изобщо не трябва да се пие кафе??

Не, но трябва да има около 2 часа разлика между кафето и креатина.

20.08.05
12:57

[quote author=“Sparkito”]Чух че когато се взимало креатин не трябвало да се пие кафе!Вярно ли е и искам да ви питам примерно след тренировка взема креатин и 1вас след това изялза да пия кафе,ще изчезне ли действието на креатина???или изобщо не трябва да се пие кафе??

Кафе, алкохол не тртябва да се пият по време на цикъл с креатин!

20.08.05
13:45

Тва ше рече че изцяло трябва да се изклзючи(кафето) когата се пие Креатин  :?:

20.08.05
16:07

абе и аз съм чувал такива работи, ама като питах инструктора той ми вика : “ти да не ги пиеш заедно?”.напраих си извод че може ама да са през определено време. :wink:

22.08.05
13:59

Значи, за креатин конкретно незнам, така че темата ще е малко оффф... сори, но да кажа, че когато тренирах в залата на янислав и го питах дали алкохола пречи на тренировката?
Каза, че дори е хубаво 1-2 пъти в месеца да си пийнеш да се отпуснеш, действало добре и на мускулатурата.

SP

30.08.05
20:51

Днеска разбрах от собственика на фитнес залата в която вдигам че няй голям ефект от креатина имало когато се взимал всеки ден по 5гр,без значение дали е тренировъчен или не.Така ли е??Моля ви кажете ми защото много ме интересува.Благодаря :lol:

30.08.05
23:21

[quote author=“Sparkito”]Днеска разбрах от собственика на фитнес залата в която вдигам че няй голям ефект от креатина имало когато се взимал всеки ден по 5гр,без значение дали е тренировъчен или не.Така ли е??Моля ви кажете ми защото много ме интересува.Благодаря :lol:

еми естественно че е така !
а бтв и аз в момента зимам креатин и си пия кафе :( са научавам че не трябвало :( а някои ако се и обоснове защо не трябва ще сам му мн благодарен !

офтопик——————————
кав креатин взимате ?

SP

31.08.05
13:15

Ами пич я кажи ти какъв ползваш защото сега ще си зимам и да кажещ доволен ли си и каква на коя фирма е?И ти го пиеш всеки ден по 5гр така ли?щото съм чел за зареждащи фази едно друго?!? :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1