06.10.12
01:29
И така темата пускам с цел да получа мнение различно от моето. Стакът ще включва протеин, БЦАА, креатин моно, витамини, декстроза и тук нещата за, които се колебая азотен и тест буустер. Евентуално протеин и БЦАА от bulkpowders. Витамините се чудя дали да не мина по-евтино с NOW Daily Vits. За азотният буустер се чудя дали изобщо да фигурира в сметките. И най-важното, което ми е интересно при положение, че съм на 22 години има ли смисъл от тест буустер. Малко инфо за мен 172 см. на 75/6 килограма ,като понякога се случва да правя двуразови тренировки в фитнеса и залата по кикбокс.
А ето и моята идея за стака:
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
SciVation: Xtend
Optimum Nutrition Opti-Men
Optimum Nutrition Micronized Creatine
USPlabs Jack3d Micro
06.10.12
02:48
казано от dr jack на 06.10.12, 01:29:
И така темата пускам с цел да получа мнение различно от моето. Стакът ще включва протеин, БЦАА, креатин моно, витамини, декстроза и тук нещата за, които се колебая азотен и тест буустер. Евентуално протеин и БЦАА от bulkpowders. Витамините се чудя дали да не мина по-евтино с NOW Daily Vits. За азотният буустер се чудя дали изобщо да фигурира в сметките. И най-важното, което ми е интересно при положение, че съм на 22 години има ли смисъл от тест буустер. Малко инфо за мен 172 см. на 75/6 килограма ,като понякога се случва да правя двуразови тренировки в фитнеса и залата по кикбокс.
USPlabs Jack3d Micro
Протеина е окей.
Замени Екстенд с БЦАА - кутия БЦАА Бласт+кутия БЦАА Експрес на Сайтек - смесваш 2:3, докато са 30 грама бцаа и пиеш по време на тренировката.
Витамини - Нау АДАМ
Креатине е окей.
Заеби Джак3д. Вземи си един Асаулт или сам си направи буустер - Ацетил Л-карнитин, Алфа-ГПЦ, АЛА, кофеин
Препоръчвам също да си вземеш рибено масло, КЛА, ензими и магнезии.
Относно тест буустер - не ти трябва. Ако си мислиш, че можеш да го дигнеш - трибулус.
Тедо, гледам, че почти фанатизирано препоръчваш комбинацията от алкар и ала, какво ти дават по отделно и като комбинация преди тренировката, от колко време ги взимаш и някви цялостни впечатления ако може :)
07.10.12
08:57
казано от dr jack на 06.10.12, 01:29:
USPlabs Jack3d Micro
Такам,ето моята идея за стака ти:
Протеин:Syntrax Whey Shake или Syntrax Matrix
Възстановителен продукт:Scivation Xtend,но задължително голяма кутия :)
Витамини: Opti-Men са прилични :)
Креатин: MP Creatine или какъвто си избереш Монохидрат Creapure
Предтренировъчен продукт: Стига се нахвърляли на такива формули с по 2-3-5гр. доза от която 2гр. активни съставки (друсалка),тук ти препоръчвам SuperpumpMAX,MP Assault,White Flood
Мнението беше редактирано от Phxxx на 07.10.12 08:59.
07.10.12
12:14
казано от gotcha на 06.10.12, 08:25:
Тедо, гледам, че почти фанатизирано препоръчваш комбинацията от алкар и ала, какво ти дават по отделно и като комбинация преди тренировката, от колко време ги взимаш и някви цялостни впечатления ако може :)
АЛКАР и АЛА се пият заедно....
А Рицаря за АЛКАР е доста прав, че го препоръчва. Изключително добър и сполучлив продукт, пипето добре работи с него ;)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52053 - ако си пропуснал, макар, че е правено преди много време, Gotcha. Иначе чакам 250 гр пудра АЛКАР от САЩ и го почвам пак. АЛКАР-а го нареждам в графа - работещи продукти, особено в стак.
Мнението беше редактирано от Мила на 07.10.12 12:15.
07.10.12
16:10
Пипето е просто бонус... За мен е страхотен стимулант преди тренировка...
07.10.12
16:22
assault и отделно креатин няма ли да дойде в повече?
ако може малко инфо как се приема scivation xtend?
казано от Svetlio Dyakov на 07.10.12, 16:22:
assault и отделно креатин няма ли да дойде в повече?
ако може малко инфо как се приема scivation xtend?
Няма да дойдат. Преди тренировка Асалт и след нея креатина. В почивен ден креатина го разделяш на 2 приема в избрано от теб време. Екстенд можеш повреме на тренировка и да си оставяш малко и за след да го смесваш с креатина ;)
08.10.12
13:34
като гледам за екстенд пише да се смеси една доза с 230мл вода , една доза ли е дневния прием ? така ли би препоръчал да се приема?
казано от Svetlio Dyakov на 08.10.12, 13:34:
като гледам за екстенд пише да се смеси една доза с 230мл вода , една доза ли е дневния прием ? така ли би препоръчал да се приема?
Приема е според твоите нужди, които си определяш и парите ти. Можеш и по 2-3пъти на ден, но тогава става дебела работата. Можеш преди обяд една доза и още една както съм ти писал по-горе.