Как да поръчам от BodyBuilding.com???

Темата е заключена.

22.08.05
15:19

Плс кажете как да поръчам от BodyBuilding.com.След като съм поръчал как ще си получа суплементите?Ако платя с кредитна карта дали не е възможно да ме изментят и да не ми пратят нещата,които съм си поръчал?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:29.

22.08.05
16:48

Aйде, който знае да напише точно как точно се порьчва и плаща, че и мене много ме интересува (като видях цените). Освен оскьпяването за доставката (най-евтино е с нашите пощи, нали?) има ли и друго такова? Ами не видях BULGARIA в списька сьс страните - какво става нататьк?

22.08.05
20:24

Да и аз не видях България макар че видях други много по-задръстени държави.
Друго:От сайта на Universal GH MAX - 180 таблетки струва 32$;От BodyBuilding.com струва 18$.Знам,че BodyBuilding.com взимат продуктите от производителя на по-ниска цена(защото ги купуват на едро),но все пак възможна ли е такава голяма разлика без да има измама(по-горе написах каква по-точно).

24.08.05
00:25

Аре кажете де!!!

26.08.05
19:42

еми аз съм си поръчвал сичко точно,няма закъснения стаа ми малко по скъпо щот е чрез посредник ама пак ми излиза мн по евтино

26.08.05
21:47

E кажи как може да се поръча с дебитна карта.Как стават нещата при положение,че България я няма в списъка.Кажи колко и какви такси плащаш.

26.08.05
21:54

еми аз праа така поръчва се на адрес в сащ...и от там ми ги пращат за по 4 $ на кило...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1