22.08.05
02:56
ще бъда много благодарен ако някой ми обясни точно какви са захватите и кво представляват, че не успях да се добера до такава информация на сайта (извинявам се ако съм пропуснал нещо) :lol:
Надхват - китките са отгора
подхват - китките са отдолу
супиниран хват (май супиниран се казваше, не съм сигурен) - едната ръка е в подхват, другата надхват, хубаво е да ги сменяш на серия!
Последният се казва кръстосан, доколкото знам. А супиниран е китките да са в неутрално положение, като при хамър сгъването, ако не бъркам. Ама тея названия, като супиниран и прониран ги бъркам, та не съм сигурен ;)
22.08.05
11:01
Обесне ни са мисля,че в началото на сайта във въпроси.
22.08.05
19:21
мерси пичове надхвата и подхвата се досетих сам кво представляват ама супиниран и прониран не ги чаткам и май не успяхте да ми ги обясните мно добре :wink: ако може още 1-2 поста :D
супиниран хват - едната рька в подхват а другата в надхват както ти каза “YODA” :wink:
22.08.05
20:26
1-во:преди да пускаш такива въпроси първо потърси информация в началото на сайта!!!
2-ро:дори и да не намериш инфо много ли ти е трудно да се досетиш кое е над и кое подхват?!?!
22.08.05
20:55
супиниран=подхват
22.08.05
21:04
1-во:преди да пускаш такива въпроси първо потърси информация в началото на сайта!!!
2-ро:дори и да не намериш инфо много ли ти е трудно да се досетиш кое е над и кое подхват?!?!
kakvo_stana… от некадърници като теб съвети не приемам.. прави си по 5-6 упр. за малки групи и трупай маса “билдерчо”
23.08.05
00:26
О.К. Master!!!! хахаха
24.08.05
20:50
а прониран хват кво е ? :wink: