50.5 см. ръка на 17 години и 9 месеца

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.08.05
23:17

Истинско е. :)
Ето снимка на Грег на 65кг с 45см ръка, чист. Тук е някъде на 20 години, не съм много сигурен. Имай впредвид, че е 165см висок.

19.08.05
23:21

[quote author=“Mr_Muskul”]Истинско е. :)

лелее от кво трябва да си болен за да си причиниш това...
че този пич си е имал перфектно тяло, защо така се е окепазил....
Тва е нещо като силикон нали??? Не пречи ли на тренировката и не е ли адски вредно.. като гледам и кви причудливи форми приема... В един момент сигурно бицепса ще ми изпадне до китката :-))

PR

19.08.05
23:23

RE:
Ето снимка на Грег на 65кг с 45см ръка, чист!

това ЧИСТ - какво ще рече ?

19.08.05
23:23

[quote author=“PROMPT”]RE:

предполагам без силикон :-))

19.08.05
23:25

Всички това питат. :)  Прочети му интервюто в bodybuilding.com.
Дясната му ръка е така, защото са му отрязали върха на бицепса при абсцес... Иначе синтола си е доста вреден, както и чудовищните дози стероиди, приети с него.
Prompt, чист=no steroids. :)

19.08.05
23:26

Аз като гледам на снимката дето твърди че е чист си изглежда много много добре защо се е боцкал със синтол и той не може да ми каже сигурно
В статия за него той твърдеше че си бие стероиди директно в мускула който иска да порасне

PR

19.08.05
23:26

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“PROMPT”]RE:

предполагам без силикон :-))

Защото друго си помислих - иначе за без синтол - така по става :)

PR

19.08.05
23:27

Prompt, чист=no steroids.

Това не го вярвам братле :)
4% BF и такива обеми - еми той е можел състезания на чисто да печели бре
Главата си залагам че не е чист :)

синтол бе хора
синтолът е течен, силиконът - не  :wink:

И както беше казано в М&Ф “Представяме ви най-мразения човек в бодибилдинга - Грег Валентино дами и господа.

GOD, потърси тука темата “НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЪЦЕ” цялата е посветена на тоя кретен

19.08.05
23:30

дам аз от там челпя инфо даже и за затвора пише дето са го вкарали искал е да зариби още хора като им продавал разни неща

19.08.05
23:31

[quote author=“PROMPT”]Prompt, чист=no steroids.

Това не го вярвам братле :)
4% BF и такива обеми - еми той е можел състезания на чисто да печели бре
Главата си залагам че не е чист :)

Тук е на състезание. Той е печелил почти всички състезания, на които е участвал.
Иначе незнам, сигурно е преценил че няма да постигне много в профи бодибилдинга и е изрудял. :) Все пак днес е известен колкото Coleman и дори повече от него.  :wink:

PR

19.08.05
23:34

Незнам човече - но такава форма на чисто нЕма :)
иначе всеки говори глупости пред пресата - градят имидж ;)

20.08.05
16:54

[quote author=“PROMPT”]Незнам човече - но такава форма на чисто нЕма :)
иначе всеки говори глупости пред пресата - градят имидж ;)

добре казано PROMPT !
То това е във всички спортове.

QK

20.08.05
20:37

за мен тоя човек се е комплексирал до краен предел и решил на всяка цена да има най-големите ръце независимо на каква цена.

21.08.05
14:40

[quote author=“qk_bik”]Имам воля да тренирам цял живот и да покажа на България че в нея има хора,които ще дадат всичко за нея и да прославят народа й по целия свят,но нямам късмета да си го позволя.Съдба!

пич.. току що ти прочетох подписа.. Готин е ама има едно противоречие.. Ако наистина имаш толкова голяма воля (евала за което) ще намериш начин на всяка цена да постигнеш целта си.. И нищо, ама абсолютно нищо няма да може да те спре.. Затова, премисли пак... ;-)

QK

21.08.05
16:03

то това е така,но ако докато се мъчиш като вол по цял ден да изкараш някакви пари и постоянно търсиш начин за това,зарязваш тренировки,ядене и т.н.Пример - от 12 дена не съм тренирал,защото съм от 9 до 10 на работа,не ям както трябва,и просто няма кога да тренирам.Ям някакви боклуци по цял ден(вафли,кифли и други подобни,защото не остава време за нещо друго)и накрая като си платиш разходите не ти остават кой знае какви пари за да можеш да тренираш спокойно,мога да тренирам,време ще намеря някак,но с яденето вече е сложно.Абе да искаш да постигнеш нещо си трябват пари.Така е във всеки спорт.

21.08.05
17:19

[quote author=“qk_bik”]то това е така,но ако докато се мъчиш като вол по цял ден да изкараш някакви пари и постоянно търсиш начин за това,зарязваш тренировки,ядене и т.н.Пример - от 12 дена не съм тренирал,защото съм от 9 до 10 на работа,не ям както трябва,и просто няма кога да тренирам.Ям някакви боклуци по цял ден(вафли,кифли и други подобни,защото не остава време за нещо друго)и накрая като си платиш разходите не ти остават кой знае какви пари за да можеш да тренираш спокойно,мога да тренирам,време ще намеря някак,но с яденето вече е сложно.Абе да искаш да постигнеш нещо си трябват пари.Така е във всеки спорт.

Абе бик не трябва пък да ни става мания това да се вглъбим в тренирането като некви откачалки, нека бъде за удоволствие освен ако нямаш състезателни намерения,аз никога не съм спазвал некви диети да ям само пилета и подобни глупости,да се деля от нещо дето ми се яде всичко го правя за кеф тренирам вече когато ми се тренира ако не ми се тренира пропускам с две думи радвайте се на живота нека билдинга бъде на второ място.Съгласен ?

QK

21.08.05
17:58

Съгласен съм с теб,но специално за себе си мога да кажа че по - голям маняк на тая тема във форума няма,какви работи съм пропускал заради тренировка,до такава степен се бях вманиачил по едно време че не мислех за нищо друго,само за щанги,ядене и т.н.,та сега когато парите ми липсват повече от всякога направо съм съкрушен и не мисля за нищо друго.Абе като се захвана да правя нещо го правя до края и то с крайности,специално мога да кажа че съм луд на тема фитнес и тренировки.имам едно качество което носи и добра и лоша страна - това да се отдавам напълно на това което правя и полагам максимум усилия и за най-малкото,но удовлетворението е неповторимо,както и чувството когато въпреки усилията се проваляш(непоносимо страдание),та малко крайно го давам,но не мога да се променя,опитвам и до някъде взе да ми не пука толкова дали съм тренирал или не,но почна ли(и пропусна ли ядене или тренировка)- угризения и мъка.Крайностите имат и положителна страна и лоша,но когато полагаш много труд за нещо лошата крайност остава само спомен а постигнатото - доста повече от спомен.

21.08.05
19:36

Абе това от една страна е хубаво че стигаш в крайности, но знаеш ли кое му е лошото.. че този типаш като тебе или правят нещо като хората или изобщо не го правят.. и това ми говори че един ден просто ще ти писне да тренираш и ще заебеш и щанги и всичко вовеки веков ;-)
Затова трябва да си по-умерен.. лека полека, без да те ангажират толкова много (психически и физически) тренировките.. за да може да си тренираш докато си жив (от което по-хубаво няма..) а не да ти мине свръх големия ентусиазъм след няколко години и с времето да се превърнеш в един дебел чичко, дето ще показва на децата си снимки колко як е бил на младини и кви големи преспективи е имал.. ;-))

22.08.05
01:18

За това приказвам Бик трябва да се одадеш на забавленията просто това трябва да е на втори ред билдинга веднъж се живее ебаси

QK

22.08.05
10:14

напълно съм съгласен.Днес ще кача снимка от 8 юли 2005 г.

QK

22.08.05
12:42

http://photobucket.com/albums/a154/qk_bik/?action=view&current=A1.jpg

ето снимка от 8 юли 2005 г.

22.08.05
12:45

[quote author=“qk_bik”]http://photobucket.com/albums/a154/qk_bik/?action=view&current=A1.jpg

Имаш структура точно като на Цара, да не сте роднини :lol: .

22.08.05
12:52

Като на кой? Иначе евала на Бика.
по-здрави

22.08.05
13:05

[quote author=“Emil_mlo”]Като на кой?

Ивайло Иванов (Цара) от Враца.

22.08.05
13:07

Ухаааа:)
Браво на Бика:)

22.08.05
13:25

И от мен браво Бик браво

PR

22.08.05
13:44

Евала бик - голям си брато !

QK

22.08.05
15:12

[quote author=”Чукундур”][quote author=“Emil_mlo”]Като на кой?

Ивайло Иванов (Цара) от Враца.

не,познати сме само.

22.08.05
16:45

[quote author=“qk_bik”]http://photobucket.com/albums/a154/qk_bik/?action=view&current=A1.jpg

ГулЕм си...ама ако свалиш някой друг килограм ще бъдеш още по-добре...

22.08.05
19:58

Бате изрод си!! :D Просто ти се въсхищавам!А това че никой не ти вярва че не си зобил-споко !На такива тъпанари не им обръщай внимание!И аз го имам тоя проблем!Давай не се отказвай от билдинга и както казва djgorgio-ASTOR на първо място е живота,той е само веднъж,а после билдинга!Айде :D :D :D :D :D :D

DO

22.08.05
20:07

браво, поздравления за това което си постигнал ... !!! успех за напред ако решиш да се занимаваш прпфесионално !!!

22.08.05
20:30

към як бик

От толкова далече не мога да преценя за какво става въпрос!
дай снимка по отблизо та да се види щом си толкова здрав!
едвали не можеш да се снимаш???

22.08.05
20:48

[quote author=“WESTA”]към як бик

От толкова далече не мога да преценя за какво става въпрос!
дай снимка по отблизо та да се види щом си толкова здрав!
едвали не можеш да се снимаш???

Ти май не следиш темата от началото!Пича е сериозен и постна 5 снимки!Разрови и ще намериш!! :D :D

22.08.05
20:55

а бе момченце аз тая тема като съм я чел и съм видял първите снимки
ти си ходил прав под масата! :twisted:
имах предвид да даде снимка от близо! каква е тая снимка от супер далече нищо не може да се види само един силует!!

QK

22.08.05
21:13

ми ще се снимам,но сега нямам време да ходя да изкарвам снимки и т.н.

PR

22.08.05
21:55

qk_bik - трябва да си по-упорит ако искаш да посветиш живота си на професионалния BB !
Кво значи - имам желание ама няма пари !
Пари се правят - стига желание да има .

QK

22.08.05
22:05

Докато правя пари ще мине времето за другото,или ако се опитвам да ги съчетавам както сега винаги едното ще е за сметка на другото.Ето за това нямам късмет и никога не съм имал.

PR

22.08.05
22:14

Мини към София да те видя и можем да се опитаме да уредим спонсор :)

22.08.05
22:20

Аз не съм много запознат, но защо не пробваш да се явиш на 1-2 състезания на собствени разноски, със сигурност ще си намериш спонсори... поне така предполагам де. :roll:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1