Нужда от съвет - ханшът не спира да расте?

Георги Милев

09.10.12
09:48

Привет на всички. Имам следния проблем....
От както започнах да ходя на фитнес ( почти година) забелязвам, че ханша не спира да  расте. Естествено раста навсякъде, но най-много се забелязва там. До преди 1 месец правих 4 пъти седмично крака като редувах преден клек, напади и отпади и заден клек.( по 1 упражнение на тренировъчен ден.) Тогава си мислех, че ханша ми е пораснал заради задния клек, нападите и отпадите... и ги спрях, сега правя 5х5 на бил стар с преден клек. Но тази сутрин го премерих и с 2 см по-голям от предния месец и вече не знам какво да правя. Не искам да ми става по-голям... Другото, което забелязвам, е че на брат ми също му стърчи назад, независимо, че е с 20 кг по-малко от мен...
Благодаря!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.10.12 10:02.

09.10.12
11:04

Виж си храненето.. може и гена да ти е такъв. Ако е сланина, не се притеснявай, като пораснеш достатъчно, ще се изчистиш и няма да стои така

Георги Милев

09.10.12
11:08

Храненето ми е добре. Не е от него ( поне така си мисля.) Определено не е сланина, сигурно съм качил малко, но определено повечето е мускул...

09.10.12
12:16

Почти всеки има някакви диспропорции, не се притеснявай. Като “дръпнеш” с 10-15см на гърба, положението ще е доста по-различно ;)

Георги Милев

09.10.12
12:19

Да, абсолютно си прав.. но не искам да нося още по-голямо ремарке отзад...

09.10.12
18:57

188см височина, 88кг, а ханшът колко точно е ?
малко като оффтопик питам. Аз имам същия проблем, малко по-висок съм от теб и доста по тежък.

Георги Милев

10.10.12
09:28

Цели 109 см...
П.С - 89.5 кг съм..

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 10.10.12 10:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1