Дневникът на Лина

Темата е заключена.

02.10.12
22:22

Привет :-) На 28г. 175см и в момента съм 67-68кг.Ходя 3 пъти в седмицата на аеробика и веднъж на фет-бърнинг йога.Спазвам 3-4 кратно хранене и това от около месец.Целта ми е отслабване и оформяне на тялото разбира се :-) Вчера си взех протеин Синта-6 и фетбърнър Файър.За протеина ми е въпроса-как и кога да го пия,иска ми се да замествам хранене с него.Общо взето не съм много наясно затова моля за съвет:-):-):-)
Днес не съм мн добре с храната,но все пак:-)закуска-фреш от грейпфрут и 5афе
  Обяд-тортелини с месо и пармезан около 200гр,следобед- шепа сурови орехи,вечеря-2 сурови чушки със сирене и за деня около 1 вода

03.10.12
16:58

Привет :-)защо не ми отговаря никой ? Нищо :-) днес пих протеин за закуска и после взех една табл.файър.За обяд ядох миш маш,сега отивам на тренировка

03.10.12
17:35

Здравей,

започни да тренираш с тежести и ще има отговори :) Протеинът се приема най - добре след такава тренировка.

03.10.12
18:36

Привет :)
Бърнера го подари на някой.
Протеина го пий след всеки трен и сутрин.
Отивам да си забъркам един миш-маш, че ми потекоха лигите като го прочетох.
Успех :)

04.10.12
15:51

:-) НА фитнес не ми е интересно,ходила съм няколко пъти за по два три месеца и винаги се отказвам ,защото ми доскучава.Сега с аеробиката не е така,затова съм решила да продължавам:-) Мерси все пак,но ако наистина е така,че ако не тренираш с тежести дневника не е интересен ОК няма проблем:-) Аз просто исках допълнителна мотивация и ако евентуално греша с храната някаде да ми кажете.
Вчера на закуска пих протеин,за обяд отново миш маш,следобед ядки сурови около 50 гр и вечеря-салата от краставици и 2 филии черен хляб направени като брускети-препечени с домат и маслина.1-1.5 л вода и 2 табл Файър(сутрин и на обед).Обаче заспах към 4 през нощта(разказа ми се играта )сигурно от фет бърнъра:-(
Тренировка-аеробика

04.10.12
21:20

Днес закусих протеин (смятам от утре да е истинска храна),към 11 шепа сурови ядки
Обяд: миш маш
Вечеря: пъстърва на плоча със салата от домати и краставици и 1/2 чаша бяло вино
Направих и една йога.Работата ми е такава,че постоянно съм в движение и се храня в движение

04.10.12
22:18

Въпроса не е ,че ако не ходиш на фитнес дневника не е интересен.По-скоро е,че с тази аеробика единственото ,което можеш да постигнеш ,е някакъв всекидневен тонус.По принцип е хубаво да тренираш с тежести,но не е задължително наистина.Има много жени ,които правят интервални тренировки и имат много добри резултати.За такъв тип тренировки също не е нужно да ходиш на зала,просто трябва да имаш желание.
Освен това не ти трябва нито бърнъра,нито протеина.Не си 120 килограмов мъжага,който има тестостеронена аура,за да не можеш да си набавиш 60-70 грама протеин от храната.А бърнъра е една от най-доходоносните измислици в спортната индустрия.
Просто хапвай ,тренирай и почивай и резултати ще има :)

06.10.12
20:59

Здравейте:-)днес нито съм ходила на тренировка,нито съм добра в храната
З-ябълка
О-половин парче пица
В-активия с мюсли,филия препечен хляб с 4 парченца луканка
Утре мисля да тренирам и да оправям храната

08.10.12
21:42

Менюто ми днес:-)
З-1/2кофичка кис.мляко,ленено семе и 1 банан
О-1 пакетче сурови бадеми
В-1/2 коф.кис.мляко с 2 лъжичи овесени ядки,3 яйца на очи и малко доматки
Следобед-аеробика

08.10.12
21:53

Здравей. Ти на това “оправяне на храната” ли му викаш?

08.10.12
22:51

Не е добре знам,просто нали казах и преди ,че работата ми е свързана нон стоп с движение и  не мога да ям салата с месо например

По време на работа - ОК, в движение си (въпреки, че пак има решения при достатъчно желание).
Сутрин и вечер, обаче, какво те спира да се храниш?

Нищо не й оправяш на тази храна. Трагична е.

09.10.12
16:57

Привет:-):-):-)
З-половин кофичка кисело мляко с 1 ч.л ленено семе и 1 банан
О-2 пил.шишчета със салата домат,булгур и магданоз 200гр.
СЗ-50гр.сурови орехи
В-свинска вратна пържола със салата от домат,краставица,чушка,магданоз и маслини(това е проект вечерята :-)
Тренировка-35 мин ходене по пътека с голям наклон
Исках да питам тъй като целя отслабване може ли да ям на обед хляб Вита 1 филийка

09.10.12
21:38

НИ МОЖИ - ШИ СЪ ОТРОВИШ, не по-лошо - ще ти се лепне !!!

Много ясно, че можеш, даже повече от една.

Мнението беше редактирано от Nathan на 09.10.12 21:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1