внезапна поява на обриви

10.10.12
00:00

Така значи от няколко дни започнаха да ми излизат едни много големи пъпки същите като от ухапване от комар или от бълха.Дадено място започва да ме сърби и след минути буквално пред очите ми излизат. Най-често излизат по краката и корема , като по него излизат по 5-6 наведнъж , отначало сърбят много после спира на другия ден затихват , но после се появяват други.Пия протеин , общо ми се събират към 150-60 грама белтъци на ден.Не съм си променял с нищо режима освен , че от 2-3 седмици пия аминокиселини, но пъпките са от 3-4 дни. Възможно ли е  да е от аминокиселините те са оптимум бцаа 1000мг, пия ги по 3 преди и 3 след тренировка или причината е в нещо друго?

10.10.12
01:26

По описанието това доста прилича на алергичен обрив и може да бъде причинен от всичко - протеин, аминокиселини, храна, козметика....... Просто опитай да отстраниш едно по едно всички неща,които приемаш ,за да може  да определиш от кое от тях ти се появява обрива.
Ако е много неприятен сърбежа може да опиташ с някой блокер на хистаминовите рецептори - например някой препарат,съдържащ лоратидин / Лорано или някой друг - продават се без рецепта / - 10 мг. еднократно дневно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1