10.10.12
00:30
на 23години съм 84кг 177см Тренирам 5дена в седмицата , хранителният ми режим е добър, целта ми е покачване на чиста ММ
Насочил съм се към протейна на PhD - сутрин на гладно и след тренировка
Scivation Xtend - мисля да го приемам по време на тренировка
Assault - доза преди тренировка
Креатин монохидрат на ON - 5гр след тренировка
Optimen ON - тук се нуждая от помощ за приема му
FishOil ON - и тук се нуждая от помощ за приема му
Какво мислите за избраните от мен продукти нещо да махна или нещо да добавя , благодаря !
Става, витаминките 3 хапа със закуската или веднага след нея, а омегата 2-3пъти по 1 таблетка с избрано от теб хранене.
10.10.12
07:51
Светльо, Assault-а или Xtend-а (едно от двете) е излишно. Няма да ти навреди, но можеш да си спестиш парите.
В Assautl има и BCAA, и креатин, макар да не се знае точно в какви количества. Отделно след тренировка ще приемаш протеин, в който също имаш BCAA.
Ето какво предлагам аз:
- Протеин - сутрин (опционално) и след тренировка.
- Assault или Xtend в началото на тренировката. Най-добре се спри само на Xtend, купи по-голямо количество със спестените пари от Азалта.
- Креатин - 5гр. след тренировката с протеина в случай, че не пиеш Азалт. Ако пиеш Азалт, пий отделно креатин само в нетренировъчни дни по 5гр.
- Opti-men - 3 таблетки всеки ден, независимо по кое време на деня. За предпочитане с хранене бедно на фибри.
- ON Fish Oil - 3 дражета всеки ден, независимо по кое време на деня, за предпочитане отделно от витамините.
10.10.12
12:27
Благодаря за бързите отговори , ще се спра на xtend.В случай че пия само xtend,немога ли да пия креатин и преди тренировка ? А имам една кутия UNI-LIVER 500tabs удачно ли е да я добавя или по-добре по нататък
10.10.12
12:56
Не ти трябват повече от 5гр. креатин дневно, освен ако не носиш много мускулна маса, от сорта на 90+ килограма. Затова си пий петте грама сутрин, обед, вечер...когато искаш, но няма смисъл да употребяваш повече.
Uni Liver (предполагам става дума за този) не пречи, можеш да го включиш.
10.10.12
13:34
благодаря много за помоща , а уни-ливер как се приема ?
10.10.12
14:02
2 таблетки 1-2 пъти дневно с храната и си готов.
10.10.12
15:45
благодаря !
казано от Тихомир Велев на 10.10.12, 14:02:
2 таблетки 1-2 пъти дневно с храната и си готов.
Аз ги пиех по 20тина на ден и бях изключително доволен, вече автора да си определи толеранса и нуждите.
10.10.12
16:07
Ми, то вътре няма нищо специално, тъй че...кофти, че Б12 се натрупва бая при повече от 4 таблетки и макар организмът да има защита срещу прекомерното му натрупване, не мисля че е оферта да се прекалява.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.10.12 16:07.
10.10.12
23:08
Optimen и FishOil по 3хапа на ден - 1прием или ? Xtend - преди тренировка само ? преди и след тренировка ? по време на тренировка и след тренировка ? как е най-удачно?