22.08.05
23:02
Айде сега да видя как ще оцените собствената си генетика. Тук не е толкова важно какви са моментните ви параметри, а дали постигате целите си според очакванията си. Как тялото ви реагира на тренировките и диетите, бързо ли качвате качествена мускулна маса и лесно ли чистите мазнините?
За да доразвия темата ще ви помоля да напишете стажа си и няколко думи за прогреса, който сте постигнали в мускулна маса и сила.
наистина няма голямо значение според мен генетиката :wink: с постоянство и тьрпение всичко се постига :wink:
22.08.05
23:11
Генетичен изруд :) - незнам това ,по към добра - или ,по към лоша генетика бие - но мисля ,че ме охарактеризира точно :)
Демек бързо качвам и бързо свалям
не се оплаквам от генетиката си
както се спомена - основното е труда
без труд - няма успех !
Добра за силовите спортове като цяло, и не чак толкова добра за културизма.
Но Promt е прав, че без да се потрудиш нищо не става, не можеш да разчиташ само на генетика ;)
22.08.05
23:19
[quote author=”Петко К”]Добра за силовите спортове като цяло, и не чак толкова добра за културизма.
Петко К - не бъди скромен :)
пък и .... такъв отговор няма в анкетата май ;)
EDIT
Джорджио - няма много добра батка ;)
или трябва да си изрод или си само с добра :D
така е написано - аз те охарактеризирам като генетичен терминатор !
жалко че го няма като отговор ;)
Ами аз съм с много добра генетика така мисля всичко ми се удава с лекота в билдинга
Стаж 15 години
незнам изходната позиция на ръцете ми но вчера Еmil_mlo ме помоли да си ги премеря топли и метъра показа 56,5 и аз се учудих досега не ге мерих топли
аз гласувах за добра!
въпреки мойте премеждия пак съм на линия и раста с всяка секунда!!!!! :lol: :lol: :lol:
22.08.05
23:39
Ами от както съм почнал само свалям мазнини!Правиш нещата както ти си се потрудиш,ако се трудиш винаги ще има ефект!Този спорт не е за мързеланковци :D бих казал,че съм с нормална генетика.
няма спорт в който успехите да идват сами(без да правиш нищо).за всичко се изисква труд и постоянство(и малко късмет) :lol:
23.08.05
08:01
ами ... незнам сичко дет съм пробал ми е действало много бързо и силно !верно трудно качвам маса но релеф много лесно мога да гоня поне :D имам много издръжливост .... едно време тренирах лека атлетика :lol: силата ми е слабата страна ама са... сичко не може да е винаги както му се иска на човек :lol:
гласувах че съм ... изрод :twisted:
23.08.05
10:21
лоша!180 см 50кг бях.зъл ектоморф,трудно качвам лесно свалям.хубаво че с малко повечко труд вече приличам на човек
24.08.05
02:18
Висок и слаб, но много тежък - 91 кг. Гръдният кош ми е сравнително малък и това автоматично прави малък гръб, но затова пък нямам излишни мазнини и целта ми е да напълня мускулите колкото се може повече.
да си определя генетиката - еехееееееее
До конституционален тип мога, но чак генетиката си, аре сега
Гледайте там снимките си, огледалото и така! А, има и метърче също! :D
24.08.05
15:21
аз пък си пия фанта ;)
24.08.05
17:37
Да кофти ми е генетиката дебели кости, късо тяло, дълги крака, склонност към замазняване тоест бавен метаболизъм типичен ендоморф.Разбира се, че с труд много неща се постигат, но в даден момент човек неможе да се бори срещу природата.
Стига бе, аз съм в твоето положение, и писах, че ми е добра генетиката ;) Е, за културизъм не е идеална (трудно се чисти), но за да станеш голям и силен подобна генетика е перфектна :)
24.08.05
17:50
Стига бе, аз съм в твоето положение, и писах, че ми е добра генетиката ;) Е, за културизъм не е идеална (трудно се чисти), но за да станеш голям и силен подобна генетика е перфектна :)
Е аз съм реалист лоша е понеже всяка друга би била по добра :).