Мнения и съвети за хранителният ми режим

10.10.12
20:36

Така на 17год. съм.190см висок, тежа 82 кг. и от около 1кг. ходя на фитнес.целта ми в момента е покачване на мускулна маса. Ето и хранителния ми режим.Комбинирам училището с фитнеса
1.400гр. обезмаслено кисело мляко с 100гр. овес и лъжица мед
2.150гр. пълнозърнест хляб с кашкавал,месо и масло
3.50гр. ядки
4.250гр. пилешко филе без кожа пържено в зехтин със салата
5.250гр. пилешко филе без кожа пържено в зехтин със салата
6.преди лягане яйца или ядки
и през деня изпивам около 1л. прясно мляко.

Дали не ми идват много протеини и дали ги усвоявам всичките.Мисля да включвам вече в храненето по-често ориз,картофи и дали не приемам твърде много калории. Калорииният баланс ми е 3129калории

Темата беше редактирана от Herc fps на 10.10.12 20:38.

първото може да е 200гр обез.мляко с 3-4 яйца и овеса. месото по 200гр сурово на порция ти е достатъчно, последното може да е другите 200гр обез.мляко пак с 3-4 яйца. картофи и ориз може да вкараш при место.

10.10.12
21:01

А какво трябва да е съотношението между въглехидрати,протеини и мазнини ако има такова

10.10.12
21:13

Прочети във форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1