Как да кача килограми - препоръки за хранителен режим

Здравей те. Казвам се Стефан и съм на 15 години. Тежа 60 килограма, висок съм 185см и бих искал да кача килограми защото сам много слаб и ям много но ям само глупости . Искам да ми кажете какъв хранителен режим да спазвам и точно какво да права във фитнеса - програма за фитнеса . :) Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете програма за хранителен режим :)) Мерси предварително. :) И също искам да ми кажете дали трябва да продължа с колата,кафето и също така не пуша, ни пия понякога - бира :)

10.10.12
22:14

Спри да ядеш боклуци, започни да се храниш с качествена храна. С колата е добре да спреш - до нищо хубаво няма да доведе. Кафето - ако ти харесва, пий си го, поне според мен няма нищо лошо в него. На 15 години си - организмът ти още се развива, така че не се ограничавай от нищо - яж си каквото ти се яде, просто не си го набавяй от боклучава храна.
Програма за фитнес - във форума има достатъчно статии/теми и коментари на потребители - отдели време, прочети ги, направи си своя и я публикувай тук, но не очаквай да ти се даде всичко на готово. Най-малкото, всеки организъм е различен и това, което ти се предложи, може да не е подходящо за теб.

Да прав си . Не може всичко на готов, но искам да ми дадете само една програма да вида от сутрин - до вечер какво трябва да ям :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1