06.10.12
21:36
Някой използвал ли е този креатин .. добър ли е .. дава ли сила. качва ли мускулна маса ??
06.10.12
21:44
Ако се надяваш да е нещо уникално спрямо останалите, няма да е!
06.10.12
21:57
ползвал ли си го ?
06.10.12
22:26
Също така вдига конските сили на автомобила, като го смесиш с моторното масло ;)
07.10.12
01:38
без ирония моля .. ако имаш да казваш нещо смислено го кажи ако ли не подобре мълчи
07.10.12
09:58
Марката е добра,затова най-вероятно е качествен.Това което би следвало да очакваш е каквото от всеки един креатин-монохидрат...
07.10.12
12:13
досега съм пил само веднъж монохидрат и той беше на биотеч .. и нищо не усетих нито сила нито ме наду нищо ... та затова питам за този как е
07.10.12
12:45
Страхотен е, все пак е с качеството на CreaPure, препоръчвам!
Колев, на колко години си ако не е тайна?
Питам защото е възможно все още да не познаваш тялото си и да имаш грешни очаквания. Имало хора при които монохидрата не сработвал, за това можеш да се ориентираш към някоя креатинова матрица.
07.10.12
13:06
не е таина на 16 съм .. преди няколко месеца пиех на Олимп - три креатин малат устанах доста доволен .. нищо не качих но силата много много се повиши ..
08.10.12
01:05
качи ли нещо от него ?
08.10.12
01:35
Братче, ти от една опаковка креатин какво очакваш? Да качиш 10 килограма мускули и да си дигнеш максовете със по 300 % ? :)
08.10.12
01:54
би било хубаво :Д
08.10.12
02:00
Това се постига с едни други препарати. Ако не се храниш като хората, ако не тренираш като хората, не спиш като хората - каквото и да правиш няма да имаш напредАк.
08.10.12
10:54
хранене , сън , и тренеровки си имам ...
Creatine Decanate за този креатин знаете ли нещо подобар ли е от този на универсал ?
Модерация: Това е форум, а не чат!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.10.12 10:56.
08.10.12
12:41
на Оптимум Нутришън е много добър монохидрата :)
и е 600грама което ти стига за над 2 месеца
08.10.12
19:31
вече си поръчах UNIVERSAL Creatine Powder утре ще дойде когато го сварша ше ви споделя мнението си :)
11.10.12
15:05
и е 600грама което ти стига за над 2 месеца
Недей, че някой ще ти повярва. Откакто Оптимум се произвеждат в Турция и им въведоха европейски стандарт, продуктите им са пълен шит. Имам няколко случая в които клиентите искат да си върнат закупение продукти на Оптимум. Тая марка вече ми е само за окраса в магазина, дори не я споменавам.
13.10.12
07:21
дадох Like на мнението ти по погрешка - не ,че не го уважавам - не съм пил друг и не мога да направя сравнение ,но креатина им ми се стори ефективен
като запознат търговец кажи какъв да вземем другия път - такъв който не ти връщат в магазина
14.10.12
14:38
Universal / Ultimate
Всеки търговец препоръчва това от което има файдица, не е ли ясно на всички вече :)
14.10.12
23:24
Винаги има “файдица” да оставиш доволен клиент, който с удоволствие ще дойде отново в твоят магазин ;) Това, че си му продал продукт със 50% надценка, вместо такъв с 30% и си спечелил 20 лева, са селски “тарикатлъци” , хубаво е да се мисли малко “out of the box”
и е 600грама което ти стига за над 2 месецаНедей, че някой ще ти повярва. Откакто Оптимум се произвеждат в Турция и им въведоха европейски стандарт, продуктите им са пълен шит. Имам няколко случая в които клиентите искат да си върнат закупение продукти на Оптимум. Тая марка вече ми е само за окраса в магазина, дори не я споменавам.
Какво ще рече ‘въвели им европейски стандарт’ ? Първо Creapure е запазена марка и ако ще и в Пакистан да се произвежда, трябва да е все едно и също с Европа или Щатите. И второ, все си мисля, че европейските стандарти са нещо, на което може да се вярва, за разлика от Хамериканските
Какво ще рече ‘въвели им европейски стандарт’ ? Първо Creapure е запазена марка и ако ще и в Пакистан да се произвежда, трябва да е все едно и също с Европа или Щатите. И второ, все си мисля, че европейските стандарти са нещо, на което може да се вярва, за разлика от Хамериканските
Креапюр се произвежда само в Германия от AlzChem AG, така че би следвало независимо от марката, която го предлага, суровината да е абсолютно еднаква. Друг е въпроса, че целия шум около Креапюр е до голяма степен спекулация и според мен не оправдава почти двойно по-високата си цена. С останалото съм напълно съгласен, щатските пазари за хранителни добавки се контролират от изключително странни и либерални методи. С две думи, контрол се осъществява чак след като е станала беля или има подаден сигнал за нередност или несъответствие.
Мнението беше редактирано от Valdis на 15.10.12 22:29.
07.11.12
20:52
Свърших кутийката и честно казано несъм доволен.
23.11.12
14:31
то и зависи какво си очаквал...ако мислиш ,че с една кутия креатин стават баниците ( и аз така си мислех) няма да си доволен
сега поръчах креатин Universal и го чакам в понеделник - реших да го пробвам нали “търговеца” гарантира ,че е по-добър
много ми харесваше енергията на мускула която получавах от Оптимум - може би това е желания ефект от добавката
правиш силна серия с големи тежести което с времето води до по-добри резултати от колкото без нея - приемам го 30 дни и правя 3 до 4 седмици почивка - не правя зареждащ период а си го пия 2х5 и 1х5
на 3-тата седмица от почивката вече усещам липсата му
ще се рапиша пак след месец като пробвам Universal-a
Мнението беше редактирано от иван живков на 24.11.12 09:04.
Свърших кутийката и честно казано несъм доволен.
Щом си го изпил за няма и месец, значи си взел 120 или 200гр, в краен случай 300, но дълбоко се съмнявам да си пил по 10гр на ден, но дори и така да е, какво очакваше от това количество монохидрат?
20.12.12
22:13
Взех точно 300 г. и го пих 30 дни по 10 грама на ден и очакванията ми бяха да има водна задръжка и повишаване на силата … а нямаше никакъв ефект .. все едно не пия нищо
08.01.13
16:50
1. в сравнение с оптимум - много по-едър е и е малко неприятен самия момент на преглъщане
2. повече сила по време на тренировка - по-скоро не
3. изобщо някакъв ефект от универсал креатин - по-скоро не
другия път пак оптимум и без повече експерименти :)
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.01.13 07:43.
24.01.13
18:26
На Universal креатина е един от малкото Creapure на българския пазар, което е най-чистата форма. Кажи как си тренирал и как си се хранел докато си го пил, защото иначе думата ти не значи нищо!