дека с метан или омнадрен...?

Темата е заключена.

13.08.05
16:31

Примерно си нарравя цикал 6 седмици с дека по 200мг...с метан или с омнадрен ще е по добре.Да кажа че под по добре имам предвит за по платни мусколи и дали ще има голяма разлика в масата...за силата се знае че омнадрена определено ще е по добре :D .Защото ми казват че от тоя метан много се замазнявало,макар че според мен зависи от яденето.

13.08.05
23:29

Че то от омнадрена да не се качва пък чиста маса. Трите  заедно е доста добра комбинация :D , но ако избираш между омнадрен и метан-избери метан.

KP

14.08.05
00:53

[quote author=“vanwilder”]платни мусколи

= плътни мускули?

14.08.05
12:46

Добре а между метан и станол (станозолол)?Примерно за 6 седмици 200таб метан или 100 станол ще е по добре да си зема?как мислите от кое ще направя повече?

IA

15.08.05
10:00

Махни го тоя омнадрен. По-ефективен е Testosterone Enanthate и Propionate.

Деката е добре да се пие поне 10 седмици и в дози 300-500mg.
Test-a трябва да се пие поне 1 седмица повече от деката и със 100mg повече като дозировка, за да се предотврати така наречения “deca dick”. Анти-естрогените няма спасят от progeterone gyno. при деката ви трябват под ръка bromo i vit b6.

peace

KP

16.08.05
10:05

[quote author=“ianchov”]Махни го тоя омнадрен. По-ефективен е Testosterone Enanthate и Propionate.

Деката е добре да се пие поне 10 седмици и в дози 300-500mg.
Test-a трябва да се пие поне 1 седмица повече от деката и със 100mg повече като дозировка, за да се предотврати така наречения “deca dick”. Анти-естрогените няма спасят от progeterone gyno. при деката ви трябват под ръка bromo i vit b6.

peace

пие или бие

16.08.05
14:10

ianchov големи мании приказваш.Но не мислия да умирам или наи-малкото което е за сега не се занимавам с този спорт професионално.Нормално е чистите тест. да са по ефективни.

KP

16.08.05
21:37

[quote author=“vanwilder”]Нормално е чистите тост. да се по ефективни.

би ли ми обяснил накратко с това изречение какво искаш да кажеш?

17.08.05
20:12

kpo osven za moderator za druu ne staash

D3BEP edit: Нема да ти го модерирам, но се чудя дали ти пък не ставаш за бан? Хм.

17.08.05
20:33

[quote author=“kpo”][quote author=“vanwilder”]Нормално е чистите тост. да се по ефективни.

брато ти друга работа немаш ли си ?

IA

17.08.05
23:46

[quote author=“vanwilder”]ianchov големи мании приказваш.Но не мислия да умирам или наи-малкото което е за сега не се занимавам с този спорт професионално.Нормално е чистите тост. да се по ефективни.

Vanwilder, това не са големи приказки. Това са нормалните дози за този цикъл.
Единствената ми забележка, е че не трябва да го правиш като първи цикъл това. Иначе вземете попрочете малко кое как и защо.
Ако не знаете от къде, поне питайте.

KP

18.08.05
07:44

[quote author=“Slink”][quote author=“kpo”][quote author=“vanwilder”]Нормално е чистите тост. да се по ефективни.

брато ти друга работа немаш ли си ?

ми нищо не ти се разбира!
какво е “чист тост.”?

18.08.05
19:35

от каде си купувате си4ки тея неста сустанон онадрен метан дека

19.08.05
18:22

[quote author=“Judist”]от каде си купувате си4ки тея неста сустанон онадрен метан дека

Вчера омнадрен намерих в кварталната аптека по 3,95 лв ампулата...така, че може да почнеш да търсиш от там...

20.08.05
01:07

ianchov може да са нормални дози за професионалисти,аиде и да не са за професионалисти за доста напреднали.Пак и на мене това ще ми е парви.Просто ми беще интересно от кое от 2-те ще кача по качествена маса.чел сам много.пак и не искам тестостерони все пак сам още на 18.едва ли ще ставам и састезател щото като гледам парите са му маиката другото е лесно.kpo ти малуумен ли си какав си не може ли да се досетиш че това е сакращение на тестостерон с една праповисна грешка.Judist омандреда в аптеката е ~4лв,ретаболила е ~8лв,а в някои аптеки (рядко срещани или трябва да се имаш с аптекарите хах) се продава дека ~15лв,систанона и тои е ~15,метана годават много скап 30лв 100таб.иначе може да си ги порачаш от някои саит ама не се знае какви ще са,хаповете рядко има ментета ама инжекционните препарати не се знае.

22.08.05
01:56

омнадрен + метан  :wink:

MR

23.08.05
01:16

[quote author=“vanwilder”]Добре а между метан и станол (станозолол)?Примерно за 6 седмици 200таб метан или 100 станол ще е по добре да си зема?как мислите от кое ще направя повече?

1.сигурно имаш предвид STANABOL ?! или тва е някав нов вид стероид.... :twisted:
2.вазмутен сам как може хора като вас да искат да прават някви циклу при положение 4е незнаете елементарни работи винстрола и метана са 2 стероида сас савсем разли4но деиствие метан за маса пове4е стабола за сила 4атка6 ли ?! земи про4ети малко и стои малко пове4е време в залата а не да се 4уди6 с кво да се зоба6…..отстрани изглежда сме6но 4овек които знае си4ко на си4ко 2 стероида и по 2 изре4ения за тях да иска да зоба.... леле аз при парвия си цикал се 4упих да 4ета книги и да питам хора а па пи4а незнае даже имената им правилно.....

23.08.05
12:41

1.Нямам предвит станабол имам предвит станол!!!
2.вместо мноо да приказваш трябваше още малку да прочетеш,че маи маи не си чел достатачно,това са еднакакви стероиди като изключим че станола излиза по евтино и не е на БД а на друга таиландска фирма.
3.знам кое какво деиствие има много добре.и станобола е повече се сачетава за релеф.това зависи сас какво се комбинира,но повечето спортисти го комбинират примерно с  примоболан за релеф.аиде да си жив и здрав и да продалжаваш да четеш така усилено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1