11.10.12
22:45
Казвам се Християн на 16 , 174 висок 78кг , ще водя дневника редовно до колкото ми позволява времето , защото освен тренировките трябва и да уча ....
Тренирам по 5 дневен сплит , наблягам повече на силата тъй като ми се отдава повече , но искам съвет от вас и ако може насоки към нова програма за сила !
Лични рекорди - 170лег
220тяга
200клек
Преди точно година и2 месеца свърших цикъл ****** и ******* , но ******* ми беше менте и качих 3 кг от целия цикъл , сега го карам на аминокиселини бцаа и трибулус ЗМА от който съм много доволен .
Храня се редовно наблягам на месото и ориза , яйцата и млякото но не спазвам точно определен режим
Тренирам понеделник - Лежанка , Клек , раменна преса , френска
Вторник - Тяга , Гребане с щанга , бицепсово сгъване с прав лост , корем с тежетст
Сряда- почивка
Четвъртак - Гърди и гръб по 3 упражнения
Петък - Крака
Събота - Рамо , бицепс и трицепс
Неделя - почивка и отново повтарям:) спазвам програмата от близо месец и от 130 лег на 170 качих от 180 клек на 200 и от 170 тяга на 220
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.10.12 12:16.
11.10.12
22:52
На каква зоб си бил този месец та си качил 40 килограма лег за 1 месец ? :)
11.10.12
22:54
А ти на тия години с тия постижение ще трябва да си световен рекордьор във всичко... :) Джъст сейинг :)
11.10.12
22:55
Мисля че кратко и ясно написах , че от година и 2 месеца не съм взимал прохормони :)
Просто смених програмата , правя по 10 серий по 3 повторения за сила и има ефект .
11.10.12
22:58
Ако някой има съмнения относно думите ми ще му дам профила си във фейсбук където може да ми видите клиповете :)
11.10.12
22:59
Аз нищо не съм казал, просто хората тренират с години, за да дигнат с 40 килограма лежанка, а ти си дигнал със 100 кила трибоя за 1 месец... Така че тия приказки, че пиеш трибулус и ЗМА и просто си си променил програмата, не на мене...
11.10.12
23:01
ГАРАНТИРАМ С 500 РЪЦЕ ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА НА МОМЧЕТО,ТРЕНИРАМЕ ЗАЕДНО :)
Модерация: Писането само с главни букви е неприемливо в този форум!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.10.12 11:06.
11.10.12
23:02
Да ходи да прави световни рекорди тогава и да не се занимава с глупости. На 16 години 170 лег... :)
11.10.12
23:04
https://www.facebook.com/keep.headup.5
добре е... трима души успяхте да я дигнете :Д
пп: бъзикам се пичага не се връзвай.
Имаш ли клип с клек или тяга. Без значение килограмите на щангата.
Яко момче си. Пожелавам ти успехи
Мнението беше редактирано от Fallen на 11.10.12 23:14.
11.10.12
23:15
казано от gips на 11.10.12, 23:13:
добре е... трима души успяхте да я дигнете :Д
пп: бъзикам се пичага не се връзвай.
Имаш ли клип с клек или тяга. Без значение килограмите на щангата.
Яко момче си. Пожелавам ти успехи
Имам 3 клипа , в рамките на месец 150 , 160 ,170
Клек имам малко по старичак на 180 половинки от лятото още
Тяга не съм снимал , но 2рник ще я заснема и ще дам линк :)
11.10.12
23:17
Сега си пий Трибу-ЗМА -то и лягай,утре ще те снимаме за днвеника :D
А ако ти кажа че някой ще кажат че дори е закъснял.Редовно чувам момчета които главата им е под височината на бара(около 1,50) и като ги слушаш не би им дал повече от 10,още путка не са виждали на живо(тва не го казвам случайно щото след тая игра с хормоните,доста често чувам в залата “въййй помагай брат,2 седмици не ми е ставала патката”,тъй че ква полза от резултатите след като после мацката ти го мачка и той не реагира :P ) и говорят кой кви системи бил правил с деки,метани,анаполони и лайна.А и много ми е интересно с какъв стаж е бил автора като е почнал стероидите.Както е тръгнало скоро ще се раждат с спринцовка в дупето.
А няма ти казвам какви неща си причинавят на телата(освен краткотрайните по горе).Лично видях един 15 годишен от 55 кила за 3-4 месеца стана 98.Резулата стрий почващи от трапеца и стигащи до кръста,невероятно дълбоки и грозни.
А към автора,само успех мога ти пожелая.
12.10.12
08:01
казано от Pavel на 11.10.12, 23:17:
Сега си на 16 а си взимал “химия” преди 2 години значи си бил на 14,WTF???
на 15 бях , 95 набор съм , след 10 дена ставам на 17 :)
12.10.12
08:25
Помолих още в началото някой да ми даде насоки към нова програма , от 4 до 6 дневен сплит ..........
не ме интересуват останалите на по колко са се зобили , имал съм стаж в залата , почнал съм от 7 клас 8 , 9 взех химия 2 месеца преди рождения си ден тоест август месец и цикъла ми беше 4 седмици , 10 сега съм 11 :) ако намеря време ще си прикача снимките от стария компютар където имам снимки от самото начало още :)
12.10.12
08:46
Само отбелязвам, че в този форум коментари за забранени спортни медикаменти НЕ се допускат и НЕ се толерират.
Това, че си направил тази върховна глупост, си остава за твоя сметка, цената ще си я платиш гарантирано. Настойчиво моля да пишеш грамотно - това е въпрос поне на уважение към останалите потребители. Неграмотността също е неприемлива.
За какъв 6-дневен сплит питаш? Ти уверен ли си, че имаш знанията, опита и възможността да тренираш и да възстановяваш при такъв режим?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.10.12 08:58.
E очевидно има всичко от горе изброеното И невероятен ген.Резултатите му сами говорят,40 килограма увеличение на лега за месец.Или това или пак е на химия.
Точно поради горе изброените причини,авторе,не вярвай да се появят някакви съвети(освен да намалиш химията),понеже ако човек прогресира по подобен начин,само с ZMA и BCAA,личното ми мнение е че не би следвало да пипа нищо по тренировката,храненето и като цяло режима си докато не последва застой.
12.10.12
10:46
казано от Кольо Пияндето на 12.10.12, 08:46:
Само отбелязвам, че в този форум коментари за забранени спортни медикаменти НЕ се допускат и НЕ се толерират.
Това, че си направил тази върховна глупост, си остава за твоя сметка, цената ще си я платиш гарантирано. Настойчиво моля да пишеш грамотно - това е въпрос поне на уважение към останалите потребители. Неграмотността също е неприемлива.
За какъв 6-дневен сплит питаш? Ти уверен ли си, че имаш знанията, опита и възможността да тренираш и да възстановяваш при такъв режим?
Дървен философ си ти :) Глупоста си е за моя сметка и ти нямаш право да ми държиш сметка , ако ще “хейтваш” по добре не ми коментирай дневника , мнението ти слабо ме интересува и ДА щом търся такъв сплит значи мога да се възстановявам .
Относно грамотността ще ти дам прост пример - “това,че” това което си написал само по себе си доказва , че нямаш право да ми говориш за грамотност , тъй като си поставил запетая НЕ където трябва “това че , макар че , въпреки че , и много други , поставени в началото на изречението не се отделят със запетая пред “че-то” :)
Относно останалите потребители НЕ смятам че това е неуважение , не пиша на латиница , слагам препинателни знаци и се изразявам ясно и точно :)
12.10.12
10:51
Нещо си се превъзбудил от химията май, а ?
Никой не ти пише за лошо ;)
На 17, с поне един цикъл зад гърба си не е за гордост, ако ще и 300 лег и 400 тяга да имаш.
Такива като теб съм видял стотици и тоя филм рядко свършва с “хепи едн”.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.10.12 10:52.
12.10.12
10:57
казано от James Hinks на 12.10.12, 10:51:
Нещо си се превъзбудил от химията май, а ?
Никой не ти пише за лошо ;)
На 17, с поне един цикъл зад гърба си не е за гордост, ако ще и 300 лег и 400 тяга да имаш.
Такива като теб съм видял стотици и тоя филм рядко свършва с “хепи едн”.
Не е за гордост , но не съм прекалявал , а й съм с 2 изследвания - бодибилдинг 2 и 3 , направих ги преди приема на стероиди , така че не ме мислете мене и това как ще свърши моят филм , никой не ми пише за лошо , но и никой не ми помага , само критикувате , а аз си търся нова програма и това ме интересува.
казано от Hristiyan Dudev на 12.10.12, 10:46:
Дървен философ си ти :) ГлупостТа си е за моя сметка и ти нямаш право да ми държиш сметка , ако ще “хейтваш” по добре не ми коментирай дневника , мнението ти слабо ме интересува и ДА щом търся такъв сплит значи мога да се възстановявам .
Относно грамотността ще ти дам прост пример - “това,че” това което си написал само по себе си доказва , че нямаш право да ми говориш за грамотност , тъй като си поставил запетая НЕ където трябва “това че , макар че , въпреки че , и много други , поставени в началото на изречението не се отделят със запетая пред “че-то” :)
Относно останалите потребители НЕ смятам че това е неуважение , не пиша на латиница , слагам препинателни знаци и се изразявам ясно и точно :)
Дойде време да видя 17 годишно пишлеме да учи Кольо на правопис и пунктуация! :D :D
Авторче, бъркаш сложните съюзи със обикновените - в случая “че”-то ти е единственият съюз. Но така или иначе като до момента не си се ограмотил, няма да се опитвам да го правя аз, щото явно е causa perduta (google it!). Бих те посъветвал само да избягваш квалификациите и да проявиш повече уважение към съфорумците, щото в крайна сметка ТИ си този, който търси помощ. Ние не сме ревали за теб да се появяваш на бял кон и да ръсиш пъпчиви мъдрости...
12.10.12
11:04
Дървеният философ има много повече години спорт зад себе си от твоята възраст като цяло. Нямам навика да водя дискусия на това ниво, не се впечатлявам от детската арогантност и не държа да коментирам подобен дневник. Намесих се заради отклонението спрямо правилата на форума. Да разговаряме за синтаксис е несериозно, защото нямам капка намерение да обяснявам структурата на изречението и съподчинението на неговите части за човек, който е на ниво ‘компютар’, ‘старичак’, ‘серий’ (разхвърляните и липсващи запетайки са друга тема). Сметка ще ти държа до толкова, до колкото мненията ти отговарят на правилата на форума. Каквото уважение си заслужиш - точно такова ще получиш. За останалото - чисто спортната тематика - нямам какво да ти кажа (всъщност нямам желание).
12.10.12
11:13
Моето момче, не е въпроса в изследванията ;)
В периода от 12-13 до 18-21 години организма ти се развива изключително бурно, благодарение на разни пикове в хормоналните нива.
Всички хромони, които ти разбъркваш с един цикъл, се регулират от сложна система, която е подчинена на принципа на двойната обратна връзка. Никое изследване не можа да ти даде категорична сигурност, че вземеш ли определен препарат, ти няма да объркаш сериозно тази система за регулиране на нивата. Както и никое изследване след цикъл не може да ти кажа какво се е случило по време на цикъла и как ще продължи. Взел си - взел си, толкова ти е бил акъла. Сега върни малко газта и просто тренирай и изплозвай това, което си получил на неоценен риск. Не ти разправям приказки, че да не би случайно да станеш най-якия в света и всички останали да пукнем от завист. Казах ти, че съм виждал последствията на този начин на употреба много пъти. Бъди сигурен, че малкото удволетворение на егото, което получаваш като резулат не си струва това, което следва. Стероидите имат място в спорта, но не и на твоята възраст, не и при твоето ниво, дори не и при всяка състезателна цел.
Кажи сега каква програма си търсиш ?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.10.12 11:14.
12.10.12
11:17
Търся си програма от която да кача силата , след като сменя сегашната , която ще я спазвам около месец още .
12.10.12
11:49
Моля модераторите да ми изстрият дневника , явно тук няма да намеря това което ми трябва :)
казано от Hristiyan Dudev на 12.10.12, 10:57:
Не е за гордост , но не съм прекалявал , а й съм с 2 изследвания - бодибилдинг 2 и 3 , направих ги преди приема на стероиди , така че не ме мислете мене и това как ще свърши моят филм.
Съвсем наскоро Solomon Kane, много добре описа (макар и по съвсем друг повод) какво се случва в един подрастващ организъм при прием на стероиди, като това е само един малък фрагмент от цялата картина. Дано израстването на широчина те задоволява, защото с това на височина може вече и да си приключил. ;)
казано от Solomon Kane на 09.10.12, 10:51:
Когато тялото ти съзрее половите хормони - естроген и т.н. действат в посока осификация, т.е. вкостеняване, и тези зони се покриват с твърда тъкан - кост и вече не могат да растат на дължина, а само на ширина. Това е и един от страничните ефекти когато тинейджъри ползват стероиди - многото тестостерон води до вкостеняване и спира растежа. Растежния и половите се съревновават на практика - единия полага хрущял, другите вкостеняват.