Nutrabolics Mass Fusion

10.10.12
17:52

Здравейте, какво ще кажете за този гейнър, удачно ли е да пия по една доза от него след тренировка без допълнително протеин (след тренировката имам предвид)? Дават го, че една доза има 47 г протеин и 170 гр. въглехидрат.

Отначало си мислих да смесвам от сурватката с Витарго, но впоследствие като видях цената на гейнъра и реших, че ме устройва. За 112 лв - 7.26 кг чувал, което е 31 дози. Всяка доза съдържа двойна доза протеин, сравнено със single serving size-а на протеиновите пудри.
Мисля да го пия само след тренировка, а за през другото време - сурватка, за вечерта съм се запасил с казеин.
Сигурно голяма флатуленция ше падне от всичките тия прахове, но ще видим :D

12.10.12
16:21

Е хайде де, споделете нещо? Не е много известна тази фирма Нутраболикс, но пък е хамериканска...

Едит: Оказа се канадска, но все тая...

Мнението беше редактирано от Cabron на 12.10.12 16:26.

12.10.12
16:42

казано от Cabron на 12.10.12, 16:21:

Е хайде де, споделете нещо? Не е много известна тази фирма Нутраболикс, но пък е хамериканска...

Едит: Оказа се канадска, но все тая...

Ако реша да си направя подобен гейнър, за тези килограми крайната цена ще е от порядъка на 40-45лв. от там на сетне сам си прави сметката.

12.10.12
19:02

Класика - сурватка, казеин и гейнер. На всички само това им е в главата, гладни стоят ама хакат пудрите....

Този гейнер е като всеки един друг гейнер - нищо особено, колкото и дълги описания и статистики да показват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1