към mihail.kolev

Темата е заключена.

23.08.05
10:56

Аз съм на 17 но януари правя 18 до тогава мисля да съм на дубавки.
Mihail_kolev.Така,че моля отклиучи ми темата за да придобия някаква представа дотогава.
Моля!!!

23.08.05
11:20

и аз да кажа нещо ... просто според мен няма значение от възраста ... кат е решил да зоби по добре някои да ми каже как да го направи както требе вместо да сгафи с нещо ... но аз ще си трая понеже и без тва главния админ ... просто съм му любимец :lol:

23.08.05
12:22

а и аз още не съм сигурен дали ще зобя,но много ме интересува,защото ако не постигна това което искам със добавки ще пробвам и зоб.Много ме е яд,защото блъскам вече почти година и половина(от 6 месеца не съм пропускал тренировка) и идват някакви келеменца,които след втората седмица на зоб почват да дигат моите килограми! :cry:

MI

23.08.05
12:27

има си правилати си ги нарушил.прочети правилата.мерси за вниманието

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1