Добра ли ми е програмата ?

13.10.12
00:06

Ако има значение - 16г.; 1.80м.; 71-2кг.;
Целта ми е мускулна маса... Ако трябва повече информация - казвайте.

Първи ден: Ръце (бицепс, трицепс, предмишница)
Втори ден: Крака
Трети ден: Почивка
Четвърти ден: Гръб, трапец
Пети ден: Почивка
Шести ден: Гърди, рамо
Седми ден: Почивка

Корем тренирам само през един-два от тренировъчните дни, а долната част - почти винаги.

Темата беше редактирана от joe fozze на 13.10.12 00:08.

13.10.12
10:36

Щом искаш да качваш маса си осигури на първо място добро хранене. Яж повече белтъчини с храната. Ако искаш мускулната маса да ти е чиста, а и изобщо, избягвай безсмислените храни - мазно, сладкиши, безалкохолни. Не си писал по колко упражнения правиш за всяка мускулна група, но като гледам разпределението на мускулните групи като сплит е добро. Другото е, че е добре ако дълго време тренираш по тая програма и вече си в застой да я попромениш - примерно да преразпределиш мускулните групи, да смениш упражненията.

13.10.12
13:12

казано от gazena gadinka на 13.10.12, 10:36:

Щом искаш да качваш маса си осигури на първо място добро хранене. Яж повече белтъчини с храната. Ако искаш мускулната маса да ти е чиста, а и изобщо, избягвай безсмислените храни - мазно, сладкиши, безалкохолни. Не си писал по колко упражнения правиш за всяка мускулна група, но като гледам разпределението на мускулните групи като сплит е добро. Другото е, че е добре ако дълго време тренираш по тая програма и вече си в застой да я попромениш - примерно да преразпределиш мускулните групи, да смениш упражненията.

Упражненията не винаги ги правя едни и същи, но иначе гледам да са поне 3-4 (в зависимост от това какви са).
Лятото спрях да тренирам за една хубава почивка и сега започнах от 17 септември.
Към храненето знам, че трябва да се отнасям доста стриктно, но ходя и на училище - там възможностите ми се ограничават... дюнери, пици, сандвичи... - това са ми най-редовните храни за жалост.

П.П.: Мисля да започна да си правя шейкове вкъщи. Можете ли да ми препоръчате някой добър, който ще ми помогне в изграждането  на мускулна маса ? Мислех нещо като шейк с банан, мляко и мед - сутрин преди училище (добре е да ми кажете кога трябва да го пия),а вечер преди лягане да ям извара... Знам, че има други теми с този въпрос, но друго си е като ти отговорят лично..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1