13.10.12
12:40
Здравейте всички,нов съм в форума и бих искал да знам дали ще има ефект от хранителни добавки-за покачване на мм,ако тренирам само у дома и на успоретки те. У дома имам две гири по-10кг тренирам си с тях и скоро започвам и да ходя на лостовете та въпроса ми е дали ще има някакъв ефект ако взимам добавки и не ходя на фитнес.пп: Аз съм на 17-години висок съм 1.67см тежа 60кг. и както се досещате неискам да започвам още с фитнеса понеже се надявам да дръпна още малко на височина :) Благодаря на всички!
Не беше ли оспамил вчера със същия въпрос целия форум?Две седмици преди това отново и пак преди около месец?Естествено с друга регистрация си ама въпроса едно към едно с темите от архива,поне малко креативност да беше проявил.
Какъв по различен отговор,спрямо предните теми искаш?Резултат от каквото и да е натоварване ще има,дали ще се постегнеш,ще качиш сила,резултат ще има стига да си постоянен от към тренировки и от към хранене.А това че не искаш да почваш фитнеса,понеже ще ти спре растежа и преди ти казаха и сега аз ти казвам е възможно най-малоумната причина.
Отговор в друг стил няма как да получиш,защото въпроса ти е меко казано безмислен.Не искаш информация за хранителни добавки,не питаш за тренировъчни програми,нито за хранителни съвети.Не питаш нищо съществено,а задаваш един и същ малоумен въпрос от 3 месеца насам.
13.10.12
13:35
Така да изясна,пуснах подобна тема САМО веднъж и така и не получих отговорите които търсех понеже бяха преместили темата в друг раздел! Благодаря за отговора ти, но всеки един човек има различни мнения затова ще се радвам и на други отговори!!!пп:бих се радвал някой да ми каже хранителен режим и тренировъчна програма в домашни условия но така повечето ще ми кажат има си оттделна секция точно за хран.режими и тренировки затова и не ПИТАМ :)