13.10.12
14:26
Здравейте , бих искал да ви попитам някои неща относно взимането на протеин.
Значи тренирам вече доста време на лостове и във фитнес, но не съм взимал никакви добавки освен Бирена мая :Д сега
мисля да почна да взимам протеин, но бих искал да ви попитам има ли рискове за здравето, защото съм чел че може да навреди на черния дроб и бъбреците а също така ако може да ме насочите към някой хубав и качествен протеин парите не са от значение.
Благодаря ви предварително !!!
Има огромни рискове за здравето и понеже 98% от фитнес обществото са самоубийци-мазохисти,искат бавна и мъчителна смърт,за тва е най-използваната хранителна добавка.След като те открехнах,сигурен ли че искаш да вземаш протеин?
Не е сериозно,мислете малко преди да ги пишете тия простотий.
13.10.12
14:42
Ами какъв протеин да си взема? Препоръчай ми някой хубав .
13.10.12
14:53
казано от Nikolai Dimov на 13.10.12, 14:42:
Яйца, месо, млечни продукти, ядки...
Ако не можеш да си ги набавяш в достатъчни количества, тогава мисли за протеин, но щом имаш пари за пудра по-добре ги дай за ХРАНА!
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 13.10.12 15:06.
казано от Kirov на 13.10.12, 14:53:
казано от Nikolai Dimov на 13.10.12, 14:42:
Яйца, месо, млечни продукти, ядки...
Ако не можеш да си ги набавяш в достатъчни количества, тогава мисли за протеин, но щом имаш пари за пудра по-добре ги дай за ХРАНА!
Храната е едно , протеиновата пудра е друго. Разбира се ,че трябва да се храни оптимално , но нищо не може да замести протеиновата пудра веднага след тренировка.Затова най-добрият вариант е комбинацията от правилно подбрана като качество и количество храна и сурватъчен протеин .
13.10.12
15:43
сещам се за бая заместители на пудра..
От храна не може да си набавиш толкова бърз протеин, колкото е бърза суроватката. OK 45-1h след тренировка може да се нахраниш обилно с месо и ориз или картофи . За мен все пак оптималния вариянт за след тренировка остава сурватка + декстроза .
Мнението беше редактирано от NiKolay на 13.10.12 16:07.
13.10.12
16:08
Bullshitsss ..
13.10.12
16:39
казано от NiKolay на 13.10.12, 16:06:
От храна не може да си набавиш толкова бърз протеин, колкото е бърза суроватката. OK 45-1h след тренировка може да се нахраниш обилно с месо и ориз или картофи . За мен все пак оптималния вариянт за след тренировка остава сурватка + декстроза .
Оптималния прозорец за следтренировърно хранене в последните години се “разтегна” от 1h до 8h…
казано от Teen Power на 13.10.12, 16:08:
Bullshitsss ..
And broscience…