Дребни, дразнещи и досадни нещица.

13.10.12
09:02

Веднъж отворих въпроса, но явно никой не го взе под внимание, става въпрос за кирилизатора във формата за отговор или лично съобщение. Почти всеки път когато започна да пиша се оказва че бутончето от OFF се е сменило на PHO, от там следва триене на това което съм започнал да пиша и отначало. Вероятно 99% от хората ползват нормален кирилизатор на компютрите си, не мога да разбера, защо трябва да се създава затруднения на 99% за да се създаде удобство на 1%, аз лично не намирам никаква логика. Другото, незнам каква е причината, но почти всеки ден е необходимо да се логвам наново във форума, има форуми, в които съм логнат буквално от години и не се налага постоянно да се прави това досадно упражнение.

13.10.12
09:30

Съгласен, както и миналия път.

Мила

13.10.12
09:39

И аз имам същия проблем с вградения кирилизатор, особено при писане на ЛС.
Но пък с логването нямам такъв проблем, винаги съм вписана.

Кажете с какъв браузър и ОС се появява този проблем с кирилизатора. Помня предния път, като каза за него и мислех, че сме го оправили.

13.10.12
11:46

Win 7 у дома- ФФ и ИЕ
Win XP- поне 5 различни машини- хром, ФФ и Опера.

За личните съобщения иде реч- колкото и да сменям все си остава на Pho другия път.

При мен се рестартира кирилизатора, само когато си изтрия cookie-тата от браузъра. Може при някои от вас да има автоматична настройка за триене на cookie-тата при всяко изключване на браузъра.

С логването никога не съм имал проблем. Постоянно съм логнат, стига естествено да не трия кукитата.

Браузър - Firefox.

13.10.12
11:52

И при мен проблемът е с различни браузъри и операционни системи.

Добре, още един въпрос само - актуализирали сте, предполагам, версиите на браузърите наскоро?

13.10.12
11:59

казано от Тихомир Велев на 13.10.12, 11:50:

При мен се рестартира кирилизатора, само когато си изтрия cookie-тата от браузъра. Може при някои от вас да има автоматична настройка за триене на cookie-тата при всяко изключване на браузъра.

С логването никога не съм имал проблем. Постоянно съм логнат, стига естествено да не трия кукитата.

Браузър - Firefox.

Проблемите не са в бисквитките, иначе щях да имам проблем и със останалите форуми. Незнам дали има връзка, но форумите ги отварям от 3 различни машини и само със този форум имам подобни ядове. Това с логването, ако не всеки ден, то през 2-3 дни задължително ме изхвърля от акаунта.

13.10.12
12:00

казано от Димитър Михайлов на 13.10.12, 11:57:

Добре, още един въпрос само - актуализирали сте, предполагам, версиите на браузърите наскоро?

Да, поне 10 пъти откакто съществува този проблем. :D

13.10.12
12:01

Аз с логването нямам ядове никъде.

Както казах ПОНЕ 6 различни машини повечето с по няколко браузера. Едва ли навсякъде всичко е ъпдейтнато и 100% не са бисквиДите.

Мнението беше редактирано от Бойко на 13.10.12 12:01.

Добре, благодаря за съдействието. Мисля, че намерихме защо пак не работи коректно кирилизаторът. Ще драсна пак допълнително, да направим тест.

13.10.12
13:36

казано от Valdis на 13.10.12, 11:59:

казано от Тихомир Велев на 13.10.12, 11:50:

Браузър - Firefox.

Проблемите не са в бисквитките, иначе щях да имам проблем и със останалите форуми. Незнам дали има връзка, но форумите ги отварям от 3 различни машини и само със този форум имам подобни ядове. Това с логването, ако не всеки ден, то през 2-3 дни задължително ме изхвърля от акаунта.

Валдис, това с логването става ако не си влизал от същата машина известно време (примерно ден-два). Ако отваряш форума всеки ден от същия компютър/таблет/телефон, то ще си винаги логнат. Мисля, че това е някакво изискване за сигурност на самата платформа. Случва ми се и на още един форум, който е на IP Board. Предполагам, че може да се изключи от настройките на платформата. Всички които твърдят, че го нямат този “проблем”, най-вероятно влизат поне веднъж на ден във форума от една и съща машина.

13.10.12
13:43

Случва се дори да влизам редовно, не мога да хвана някаква последователност и причина за това.

13.10.12
18:29

Току що ми се случи следното. От същия компютър пуснах мнение, пуснах нова тема, рифрешнах форума, за да вида дали има нещо ново... и не бях логнат. Windows Vista, Firefox.
Същото се случва от друг компютър с Windows XP и Chrome, от мобилния ми телефон с Android и Opera Mobile, както и от iPad-a с iOS и Safari. Определено не е свързано с локални настройки на кукита, с ОС или с браузър.
И докато на десктоп или лаптоп машина е лесно да се преглътне, логването всеки път от мобилно устройство с малка клавиатурка е адски досадно.

13.10.12
18:33

Току що ме изплю и мен, преди малко разглеждах форума и следващата минута вече не бях логнат.

13.10.12
18:34

Странно, че и двамата по едно и също време ви е изплюло...мен от месеци не ми се е случвало, а влизам от различни компютри, различни ОС и браузъри

14.10.12
12:34

Аз не мисля, че има някакъв проблем! Просто наблюдаваме феномена на зараждането на изкуствен интелект и трансформирането на форума от една просто събирателна система в такава, която може да избирателно да допуска други по малки системи в себе си и сполучливо да “изплюва” други злонамерени и потенциално опасни такива!

... и в този ред на мисли, мен до сега не ме е изплювало! Също така, срещал съм професионални мнения, че е необходимо отново да се логваш ако преди това на същия компютър е гледано пор*о часове наред!

Мнението беше редактирано от megabolic x на 14.10.12 12:44.

14.10.12
12:40

казано от megabolic x на 14.10.12, 12:34:

... и в този ред на мисли, мен до сега не ме е изплювало!

Което доказва, че дори и новата система има бъгове...

Аз също трябва да се логвам всеки ден. С firefox съм, но съм пробвал и с google chrome и пак е същото. Само с този форум имам такъв проблем. Вече ми писна и се отказах, само като пиша в някоя тема и съответно ме накара да се логна, тогава го правя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1