relef

Темата е заключена.
AR

12.02.04
18:01

Hi na all! Zna4i sega sym v period na massa i iskam da zapo4na da orelefqvam do 1 mesec no predi tova mislq da napravq edna sedmica po4ivka vuprosa mi e kak q qm prez po4ivkata ?V momenta se xrqna po dieta za massa ,prez po4ivkata trqbva li da q prodalja dietata .za6toto vednaga sled po4ivkata zapo4vam relefa .daite saveti plzz

12.02.04
18:11

хахаха и от другата седмица почвах яко релеф а с по 100 калорики на ден :)))) братле не се прави така тая работа !!!! трябва постепено и то не 1 седмица а 1 месец и повече трябва да се приспособяваш към новата диета не да бацаш на бързо да сваляш калорите !! постепено го прави

по-здрави

AR

12.02.04
19:51

Moje li malko po konkretno :)) primerno po sys kolko kalorii da namalqvam i prez kolko vrema da gi namalqvam ? sega vzimam okolo 3000 nqmade na den i kakto ve4e kazax iskam da zapo4na da preoformqm .
dori sym si vzel razni preparati L-carnitin, clemboterol, efedrin :)))tfa ne e vajno :)kaji mi po kolko kalorii da svalqm i kak da gi svalqm
na sedmica -500kal primerno ?

13.02.04
11:57

как така да намаляваш с по -500 калори и накрая няма да ядеш тъй ли ? :)))) значи братле не те знам къф ти е процента мазнини ,но ще ти каза каква е схемата : ъуди на -300-500 калоричен баланс и според тва какуф процент мазнини имаш прави на 3-7-10-14 дни един ден свободен в които да имаш по голям прием ,но главно на въглехидрати и протеини да имаш положителен калориен баланс тва е философията и така сваляй

по-здрави

AR

13.02.04
12:22

ne6to ne moga da zacepq:)) -300 - 500, 3-7-10-14 tfa prez kolko dni da go pravq ?ako sym razbral pravilno vednaj na 3 i vednaj na 4 dni :))ina4e prez ostanaloto vreme -300 -500 ot menuto :)) ako sym obyrkal ne6to popravi me plzz

13.02.04
12:54

свободния ден дали ще е на 3-7-10-14 дни зависи от твоя процент мазнина ас не го знам кakyф е ако кажеш щи каза кога да бъде !!!

по-здрави и успех

AR

13.02.04
14:45

mi brat4e as ot kade da znam kolko mas qm na den :))Диета изграждаща мускулите

Хранене 1

7 часа:сутрешна закуска

100г. овесени ядки

4 яйчни белтъка

2 яйчни жълтъка

2 филии пълнозърнест хляб

1 банан

Хранене 2

10 часа:закуска

300г. печени картофи

Хранене 3

13 часа:обяд

200г. пилешки гърди

100г. ориз

100г. салата от зеленчуци

Хранене 4

16 часа:предтренировъчно хранене

1 банан

Хранене 5

18 часа:следтренировъчно хранене

banan ,vafla,edna lajica med primerno nqkoi pyt mlqko ..i t.n.

Хранене 6

19 часа:вечеря

200г. телешки шол

300г. печени картофи

200г. зеленчуци

Хранене 7

22 часа:зареждане преди сън

50г. овесени ядки

e po tova se xranq i nz kolko maznini ima no do kolkoto znam ne sa v golqm procent + tfa sym endomorfen tip ot teq debelite :)) no ot kakto qm po taq dieta i treniram ne sum ka4il mnogo maznini samo myskoli :)) imam predvid stoqt si starite maznini ot predi i ne sym ka4il novi predpolagam 4e tova se dylji na dietata :)) i trenirifkite razbira se :)

AR

13.02.04
14:56

13.02.04
14:59

имах предвит подкозни мазнини братле !!!! no mai stana nqkva obarkvacia nai-dobre procheti pak

[quote author=“emil_mlo”]: бъуди на -300-(-500) калоричен баланс и според тва какуф процент мазнини имаш прави на 3-7-10-14 дни един ден свободен в ,които да имаш по-голям прием ,но главно на въглехидрати и протеини ,да имаш положителен калориен баланс toq den тва е философията и така сваляй

AR

13.02.04
15:04

mi nz kolko sa kak se smqtat teq prokletii :)) i o6te ne6to kak da si sloja kartinka po imeto ? :))
kolkoto do tfa za mazninite 6e ti4am pove4e i 6e namalq qdeneto postepenno 6te ograni4a mazninite i dano da stane ne6to :)) as se opasqvam da ne svalq myskolna massa no dori i tfa da stane golqm prazzz :))

AR

13.02.04
19:04

brat4e sa go razbrax tfa det si mi go obqsnil :)) 6te go probvam i 6te ti kaja efecta :)
A i o6te ne6to ti kaza 4e trqbva da se prisposobqvam kum novata dieta glei sa as kfo misla zna4i : zapo4vam da namalqvam vyglehidratite primerno na sedmica primerno ako qm 100gr oriz do sega zapo4vam da namalqvam i primerno qm 60 gr sledva6tata sedmica 30 gr .... tova li e metoda ?

14.02.04
00:54

въглехидратите играят роля братле ,но не чак такава ,че те да са отговорни за мазнините и като ги намалиш ,да се махнат нали ще си на вд-въглехидранта диета неможе без въглехидрати та номера с постепеното и свикването на организма е следния ,да не си веднага на -500 калори а да почнеш на -300 калори и после -500 и тва е и правиш тоя свободния ден и тва е

по-здрави

AR

14.02.04
23:39

Razbrax go :))kolkoto do toq svobodniq den :)) kolko da oveli4a kaloriite +300 ili + 500 ?
ae i mir :)

MM

14.02.04
23:55

Man za izgariane na mazninite i maximalno zapazvane na muskulnata masa pro4eti mi otgovora vuv foruma za жenite-tam sum pisal podrobna programa -ako ima6 niakakvi vuprosi pitai… S neia 6te svali6 4-5 kila maznini predimno

15.02.04
09:51

Колкото искаш братле толкова или +300 или +500 зависи как се чустваш !А тая програма е смешна и тъпа извадена от некав каталог защото са някакви практически съвети и някакакви разчетени зимания на л-карнитини и тн суплементи освен с рекламна цел не смятам ,че е готино тва освен че съветите са добри. Въпреки тва че след 17 чеса небива да се ядат въглехидрати може и да се наруши.

по-здрави и успех

15.02.04
23:40

То и аз след месец - 2, трябва да започвам период за релеф, но до сега не съм спазвал никаква диета и мога да твърдя, че се движа горе-долу добре, но ми е ясно, че релефа без диета няма да стане. Не ми е ясно обаче, как да си изчислявам въглехидратите на ден, просто не съм наясно със храните :) ако може някой да ми каже какви храни са ниско въглехидратни и примерна диета (ще прегледам сайт-а за нея) ще съм много благодарен.

LU

16.02.04
10:20

Виж на сайта има таблица с храните.Иначе нисковъглехидратни са млечните продукти,в месото въобще няма въглехидрати,яйцата

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1