23.08.05
14:31
Случайно попаднах на статията , ето го линка. Много лоша реклама са ви направили.
http://www.capital.bg/show/index.php?broi=2005-33&page=l14-33-1&rubr=light
А това е цялата статия
:
в. Капитал
Опасен спорт
от Росен РОСЕНОВ
Kогато човек се занимава с дейност, която може да повлияе върху здравето и живота му (без значение дали става дума за свободна борба или шлосерство), всякакъв вид компромиси са неуместни. Така че, ако все още си мислите, че спортът не може да бъде опасен, по-скоро грешите. Дори и най-обикновено салонно занимание като бодибилдинг може да се окаже суперопасно. Още повече когато го практикуваме под ръководството на някои компетентен инструктор, или още повече - консултирайки се в някой сайт.
Интернет страницата www.bb-team.org е точен пример за (почти) всичко, което не трябва да правим, ако искаме да се радваме на спортно дълголетие, здрави дух и тяло. Всъщност в идеята на създателите на сайта няма абсолютно нищо лошо - както казват авторите, „да ви информираме за всичко интересно и полезно в сферата на фитнеса и здравословния начин на живот“. Но когато разгледате страницата по-подробно, съвсем бързо ще разберете, че доброто желание съвсем не е достатъчно.
По-голямата част тренировъчните съвети са пълни с физиологични безумия и са базирани на общоприети митове, но за щастие са по-скоро безвредни.
Но това, което действително е най-опасно за общественото здраве, е разделът „препарати“ (не са прах за пране и белина). И въпреки първоначалното ми впечатление, че това е наръчник по алхимия от ранното Средновековие, съвсем скоро разбрах, че става дума за истинска селекция от „вълшебни“ вещества. Всъщност авторите съвсем директно съветват и препоръчват на читателите да използват вещества, които са забранени от наредбата за допингов контрол...
В тази част на сайта можем да срещнем бисери като: „Тази статия е посветена на цикличната употреба на анаболните стероиди. Те се употребяват на цикли (на периоди), за да може да се извлече максимална ефективност от тях“, „ползва се предимно за повишаване качеството на мускула“ или пък „злоупотребата с анаболни стероиди предизвиква гинекомастия и образуване на женска гръдна тъкан при мъжете. Един от наболелите въпроси е как да я избегнем“. Ей това наистина са полезни съвети...
Форумът на страницата е по-скоро забавен. Там може да прочетете теми от рода на „как се казваше онзи мускул, дето е между корема и гърба“, последвано от люта дискусия между администраторите и участниците в дискусията.
23.08.05
14:52
Къв е тоя бе?!
Как смее да обижда сайта от който сам научил толкова много и сам в отлично здраве и нищо ми няма и сам постигнал желаните резултати.
Ако иска да си напраим среща да обсъдим въпроса на 4 очи.
Много ме изнервят такива.И + това статията му е пълна боза,пълен боклук.Това,че в сайта има информация за всичко(включително и за стероиди),не му даа право говори така(+ това той не изкарва никакви нови факти).
Сайте е за образоване и секи прави кактото реши за добре и сам решава дали ще спазва написаното в него.А това дали форума е забавен,на места е забавен,но си има и начинаещи и хора който са навътре в материята.
Та ако Росен РОСЕНОВ случайно реши да обърне внимание на тая тема ... и да се обсъди както тряя..а не само да плямпа глупости,да заповяда!!!
:twisted:
Добре, че няма такова нещо лоша реклама... как е го е рекъло това тревоманче?! то тоя пиши какви ли не статии в капитал - от акулите,до Ъпсурт, че до бодибилдинга и всичките са едни такива глупави...Добре, че с Ъпсурт беше интервю и не пускаше много коментари... :twisted:
Е те те тоя е абсолютно олицетворение,на напреднал стадии на параноидна олигофрения.Не знам защо допускат да пишат хора които си нямат и хал-хабер от материята по която така “професионално” се изказват и критикуват дори.Една по сочна псувня би му дошла като награда за” журналистическо проучване “Да ти е***** м******
Абе те модераторите си знаят!! :D Само да не стане нещо със сайта!Да го премахнат за някакви глупави обвинения!!Че форумите са за обмяна на опит!А тук има много опитни спортисти и много други които са патили можеби от спорта и знаят какво е правилно и какво не!Това че някои юзъри дават грешна информация-и кво да не би и за това да са виновни амините??А пък никой не е казал пийте аноболи или други забранени добавки,да не би да греша?Просто тоя който го е написал- :evil: !Ба му са мамата!Просто се вре където не му е работата!Като не разбира поне да си замълчи!Анобили-прах за пране:нищо общо :D ! :D :D
Къв е тоя бе?!
Как смее да обижда сайта от който сам научил толкова много и сам в отлично здраве и нищо ми няма и сам постигнал желаните резултати.такива типове ме нерват здраво :twisted:
23.08.05
15:07
Тъпо и то много
Нека “големият спортсмен” - Росен Росенов да заповяда ,като мъж и да коментира тук.... в тази тема - вместо да воаьорства из сайта инкогнито !
Съмнявам се че би го направил обаче - надали би постъпил мъжки !
Познайте защо ,мисля че - леееко се досещам, откъде е духнал вятъра !
Да си журналист -това е диагноза !
Според мен небива да се оставят нещата така ,обижда сайта,подиграва се с труда на създателите му и най-малкото,което трябва да направи въпросният господин Росен Росенов да се срещне с екипа на ББ тийм!
Аз,като част от този тийм се чувствам лично обидена от написаното !
Да ви съобща драги потребители на бб-теам, че това е платено. Аз се водя за лице по подръжка на сайта (т.е. Модератор), но за бб-тим доста съм дал и продължавам да давам и се сблъсквам с какви ли не долни типове, които се опитват да сринат сайта и хората, които го правят. Даже е имало случай да викат охрана и т.н., но ние бяхме в пилен състав и охраната леко губи смисъл.
Има хора, които не ни обичат. В този в. “Капитал” е ясно какво става, трябвало е статия на подобна тема, просто е имало нужда и се е намерил човек, които да работи за интересите на някой. Платена кампания против бб-тим, това е! Е всички знаем какви глупости са писани, пишат се и ще продължат да се пишат! Но те забравят нещо!!! ББ-ТИМ Е САЙТ С ИДЕАЛНА ЦЕЛ! В НЕГО НЯМА НИТО ЕДИН ПЛАТЕН МАТЕРИАЛ ИЛИ РЕКЛАМА! А ТЕ, ДРУГИТЕ МЕДИИ НЕ КАЗАХА ЗА ХРИСТОМИР, ЗА ШАМПИОНСКИТЕ МУ ТИТЛИ! А ПУБЛИКУВАХА ПЛАТЕНА ЗЛОСТ СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНАТА НЕ КОМЕРСИАЛНА МЕДИЯ, КОЯТО ПОКАЗВА НЕЩАТА ОБЕКТИВНО!
СРАМ И ПОЗОР Е ТОВА ЗА БЪЛГАРИЯ! И АЗ КАТО БЪЛГАРИН СЕ СРАМУВАМ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЛАЙНА И ПРОДАЖНИЦИ!
Казвам го това като българин, потребител и бодибилдер. Боли ме, че може да има такова нещо. Е сайта си има управа. Ние само ще им помагаме да си вършат работата! Те заслужават уважението на всички и аз им демонстрирам подкрепата си. За ББ-тим и това, което сме постигнали и в Страсбург ще отида ако трябва, но тези клевети няма да ги простя никога!
по-здрави
Е аз не виждам тоя, с каква цел е написал статията ... и какво точно се мъче да покаже с нея. Тък ще вмъкна нещо което Недик използва. “Неможем да спрем хората да ползват стероиди, така че поне да ги информираме как да ги ползват правилно” Тоз се е хванал със 1/60-та от това което е в тоя сайт. Представям си го здухано журналистче, 50-60кгма, с очилца, и решил да се прави на остроумен, в някакъв си безнадежден вестник дето незнам кой въобще го чете ....
Те наще така наречени “журналисти” като няма какво да пишат и се едни такива жълти простотии намират. А най ме дразни това, че от цялата статия невидях с какво защити заглавието “Опасен Спорт”. Да не би някой да се е контузил от следване на инструкциите тук? Или да е умрял от глад при следене на НВД? Или да е приял пи някоя от ВВД-тата. Айде стига толкова че и аз се нервирах...
Абе толкова хора се намериха да кажат добри думи за сайта и точно те вдъхват сили на екипа да продължи да се занимава. Но все пак за тези които пишат глупости искам да кажа, че е лесно е да се критикува! Но добре, дайте да критикуваме СНН, защото те правят купища пари и за тези пари трябва да представят качество. А ние не правим пари от сайта! Сами си поемат шефовете парите по подръжката и труда и всичко останало си е за наша сметка. Тогава да критикуваш и да пишеш глупости е срамно и подло.
Докога България ще търпо подобни неща!? Писна ми бе, на всяка крачка се намират подобни простотии и безчинства, които сме принудени да гледаме. Стига вече, нека се покаже, че има гражданско общество!!!
по-здрави
23.08.05
15:41
Всеки има правото на мнение и не виждам за нужно да се обсъждат подобни неща във форума или където и да било. Повечето от нещата, написани в тази тема, са провокирани от определени емоции, което е излишно. Уважете избора на автора.
Темата ще бъде заключена, както и всяка друга, сродна на тази.