15.10.12
16:53
Предложете ми гейнър ръцете ми са слаби искам да станат малко дебели висок съм 1.69-70 на 16 год. съм не знам колко тежа,но ето една моя снимка https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/525482_425873604138804_1725447708_n.jpg ако можете да прецените долу-горе кг ми
Не ти трябва гейнър. Трябва ти храна и тренировъчна програма. Програмата намираш от сайта има поне 10 за начинаещи. Хранителният режим не е нужно да е определен до последната калория, но наблягаш на месо, ориз, картофи ( варени ), зеленчуци, извара, прясно мляко, кисело мляко, яйца и така нататък. Спираш газирано, вафлички, кроасани, тостери, дюнери и така нататък в този ред.
П.С 45-55 кила максимум.
Мнението беше редактирано от Acework на 15.10.12 17:04.
15.10.12
17:16
И да ям от тези изброените бавно дигам килограми почти нищо не дигам не знам защо
15.10.12
17:32
Тренирам
Всичко е в количеството.Щом не качваш,значи не ядеш.Отделно щом искаш ДЕБЕЛИ ръце си объркал форума.Иди в някоя баничарница и питай продавачката с кво се храни.Те по принцип са с дебели ръце,трябва ти помогнат.Ама гледай да подходиш правилно,не да идеш и да кажеш “ко да напрая да стана дебел като тебе”,понеже тогава може и бой да ядеш.Жените са чувствителни на тема тегло.
И само между другото не виждам за какво трябва да спира кроасани, тостери, дюнери - естествено не казвам в това да му се ограничава менюто,но между качествените хранения може да тъпче всичко.В неговото положение няма да е излишно.Дори и да замазнее ще е по-добре от сегашната му ситуация.
ПП
Гледам си пуснал същата тема,преди малко повече от месец.Ако за това време не си качил между 2-5 килограма бих те посъветвал да почнеш да се храниш и ако следващия месец кантара отново не е мръдне,въобще да не се занимаваш с фитнес.Само ще си хабиш парите за тренировки.
Мнението беше редактирано от balabanov на 15.10.12 17:37.
Какво тренираш ? Как тренираш, почивки, упражнения, серии, повторения.
Ако имаш възможност храни се повече, но не яж това което balabanov каза, че може да включиш. Не визирам това само което е казал, но се подразбира джънк фоода, за да няма след 6 месеца ” Предложете ми фет бърнър “.
Даже му дай пълен игноре на горният коментар :).
Мнението беше редактирано от Acework на 15.10.12 17:44.
15.10.12
17:52
попринцип за сега тренирам само за корем и ръце за корема правя 2 упражнения по 30 повторения а за ръце дигам 4кг гиричка по 30 пъти когато си реша на ден най-малко 4-5 пъти дигам и сутрин като стана правя лицеви упражнения 25 пъти.Ям каквото ми падне
Ами не тренираш правилно, погледни ми първият коментар какво да ядеш, избери си програма от сайта за начинаещи и започни да тренираш по нея. Ако не ти се тренира в зала, тогава се пускай на лостовете и това е.
казано от Иван Йорданов на 15.10.12, 17:42:
Даже му дай пълен игноре на горният коментар :).
Привидно ги разбираш работите.Само привидно.Да не ти прозвучи като нападка,ама винаги ми е било чудно как хора с по 1-2 години спортен (в най-добрия случай),и не става въпрос само за фитнес,още по-малко хранителен стаж си позволявят да дават съвети.Не ме разбирай погрешно,има хора които за това време могат да усвоят голяма част от материята,нужна да прогресираш в фитнеса,стига да се интересуват(масово това не се случва)но има и такива които и след 10 години не знаят защо правят това което правят.Очевидно е много лесно да повтаряш едни и същи суперлативи за хранене,за тренировки,без да влагаш никакви разсъждения.
Позволих си да разгледам дневника ти.За човек хранещ се като аконериксичка(отново,не целя да те засегна,после ще разбереш защо го казвам),с добавки пици,вафли и цел качване не ти ли е неудобно да даваш съвети за храненето.Ясно ми е че си на 17 години и е нормално да смяташ че си професор по всичко,но аз лично за неща за които не съм сигурен на 100% избягвам да говоря.
Бил съм 60 кг,бил съм 110,бил съм 80.Което ще рече че съм няколко идеи пред тебе относно храната,да не говорим останалите аспекти.Качвал съм с джънк,качвал съм и с чисто хранене,качвал съм и с комбинация от двете.Свалял съм на 62, на 82,на 75 за различни категорий,което е още един плюс за мен спрямо теб.Автора така като гледам може и 50 килограма да няма.Първото което трябва да направи е да почне да яде,няма значение какво ще пъха между храненията,да НЯМА ЗНАЧЕНИЕ щом е стигнал до това положение,стига сновните му хранение да са в нормите,защото той трябва да се научи си отваря устата и да пъха неща вътре,после да заебе безкрайното сгъване за бицепс с 4 килограмова гира,защото щом казва че се храни(очевидно не е така) и с това натоварване което граничи с нула не качва дори мазнини,положението с храната е повече от плачевно и да влезе в фитнеса.Не казвам да качва 10 килограма месечно.То и това няма как да се случи освен ако не поема по 20 дюнера дневно.Или да разбирам че към едно нормално седмично меню с адекватно натоварване 2-3-4 дюнера ще го превърнат в лоена топка така ли?После дори и да се случи нещо подобно,което казвам че е почти невъзможно(освен ако не си го постави за цел),ще му се наложи да попрочете и за режимите за чистене,което също няма да му навреди.След като влезе в фитнеса също няма значение какво ще прави, и претренирането не му е проблем.Отново го казвам от личен опит,след като първите месеци от незнание имах повече от 300 повторение за мускул в тренировка и въпреки всичко се прогресира и на размер и на сила.Естествено,никой не трябва да го прави,но казвам че в началото не би било проблем за никой,ако се случи.
Както и да е,повече в такива малоумни теми няма си правя труда да пиша.Очевидно е че има достатъчно професори,които ще ме заместят :), а пък автора няма да направи нищо за да се промени,щом смята че 2х30 коремни преси,4х30 бицепсово сгъване и 1х25 лицеви опори е тренировка,а “ям каквото ми падне” е режим.
Ванка,не държа да ми отговаряш,а само да се замислиш върху нещата от живота :P
Отново ли сме на дереждето на преглеждане на дневника ? Това е толкова ограничено, тъпо и долно, че просто само по себе си говори :). Така и така си го подкарал по добре отиди в полицията и потърси някаква информация за мен, за да има за какво още да ме упрекваш. Аз чета и съм чел доста по темата, това, че аз не спазвам определен хранителен режим не мисля, че говори, че не знам как се следва. Винаги се старая да помагам на хората, макар и с малко, а не да ги отказвам “Гледам си пуснал същата тема,преди малко повече от месец.Ако за това време не си качил между 2-5 килограма бих те посъветвал да почнеш да се храниш и ако следващия месец кантара отново не е мръдне,въобще да не се занимаваш с фитнес.Само ще си хабиш парите за тренировки. ”
Не мисля, че има смисъл да се ровиш в миналото на хората и да ги упрекваш за неща, който са вършили, по добре гледай настоящето и грешките, който са допуснати. Ако това, че съм му дал съвет ако има възможност да приема месо, яйца, млека и така нататък е грешно поправи ме. Пък ти си яж дюнерите :D.
П.С Не те знам на колко си, нито пък кой си. Ако имаш нещо да казваш и да споделиш с мен, но само с мен, а не да излагаш информация и тем подобни пред всички ми пиши на ЛС :).
18.10.12
21:45
Аз съм висок 1,70 на 16 год. съм тежа 50кг. и кой от 2-та гейнъра ми предлагате комбинация с храната OPTIMUM NUTRITION Serious Mass 12 lbs. или AMIX CarboJet ™ Gain
18.10.12
22:05
Ми само с храна не мога да дигам килограми и за това искам да комбинирам храна + гейнър