Какво да избера: Jack 3D или PEAK Plutonium?

16.10.12
10:28

Здравейте,

Не мога да реша кое от двете да избера, затова се обръщам за помощ към вас.

Зарибяват ме с това на PEAK, но се сетих, че преди време много ми хвалиха и Jacka…

За “плутония”: Доста интересни неща пише в информацията, че имаш чувството, че взимаш стероиди а не добавка.

За Jack-a: Първо, не знам защо е в синия опаковка (принципно съм го срещал в червена) и второ четох някъде, че бил забранен, което ми харесва като новина ...

Но като цяло ми трябва съвет от някой, който ги е ползвал. Jacka ме привлича повече, но знам ли, доста съм доволен от продуктите на PEAK и съм в голяма дилема ...

Поздрави.

Модерация: Моля, не заобикаляйте правилата на форума с “технични” линкове. Благодаря.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.10.12 10:31.

16.10.12
12:08

Пийк са се пооляли в хвалебствените слова , но по принцип продуктите им са добри . Лично аз те съветвам да попрочетеш още доста за хранителните добавки преди да си купиш, каквото и да е ;)

16.10.12
17:36

Доста добавки съм ползвал, за съжаление само две ми оправдаха очакванията досега. Аргинин на PEAK и едно разтворимо BCAA Blast, всичко останало, което съм пробвал, около 6 продукта, бях силно разочарован. Два от продуктите бяха на Animal, мах доста голямо мнение за тях, но... Уви :) А и по принцип ми трябва нещо по-силничко, за това се ослушвам около Jacka-a.

Поздрави.

16.10.12
17:59

И какви са ти очакванията ?

17.10.12
10:13

Очакванията са ми малко повече сила, да ме държи напомпан известно време (поне 5-6 часа след тренировка) и да се възстановя достатъчно за нова тренировка на следващия ден. Защото сега тренирам от 3 до 5 последователни дни и в зависимост кога съм си легнал и какво съм ял имам енергия. Но за 5-тия вече съм на авто пилот и наблягам на кардиото. След това почивам 1-2 дни, в зависимост от това как се чувствам и започвам пак ударни тренировки, докато не се изморя отново :) На кратко искам да тренирам по 5-6 дни в седмицата, 5-6 дни, които да са пълноценни, а не на ръба на силите ми :) Специално за това съм се насочил към Jack 3D ...

Поздрави.

казано от Киро Компота на 17.10.12, 10:13:

Очакванията са ми...

Сега ако дадеш и разумно обяснение на желанието си да стоиш напомпан 5-6 часа... (giggle)
За дискотеката ли трябва да те държи? (party) :D

Да споделя и нещо по същество. Всъщност си мисля, че приемането на продукт от този клас не е добра идея за теб. Щом като разчиташ на предтренировъчен стимулант да ти направи качествени тренировките, значи някъде много централно грешиш по отношение на тренировките, храната и възстановяването. Съответно - по тази причина такъв продукт няма как да те отведе до целта, която преследваш. От друга страна ежедневната употреба на високи дози стимуланти гарантирано няма да се отрази добре на нервната ти система. Съветвам те много добре да обмислиш дали си в състояние да тренираш и възстановяваш качествено при 5-6 тренировъчни дни без употреба на такъв продукт - това е по-правилният подход.

17.10.12
11:14

Хахаха, просто ме кефи повечко време да стоя напомпан, после като спихна се натъжавам :(

Сега по същество, аз мога да изкарам 5-6 тренировъчни дни в седмица без бустери, проблема е там, че съм “зациклил”. Седя си на едни и същи тежести, много рядко успявам да надвиша и съответно ако вкарам повече килограми в дадено упражнение, то в следващите ще направя по-слаби резултати дори от заложените “норми”, затова търся нещо, което да ми бие 1 шут в гъза и да дръпна малко нагоре. Също така и мускулно почти не раста от известно време. В началото дръпнах страшно много, но от 3-4 месеца, почти няма разлика и как да го кажа, губи ми се мотивацията да блъскам всеки ден :) . Другият вариант е да посегна към стероидите, но искам да постигна нещо чисто, с повечко труд и малко добавки, от колкото да се наблъскам с инжекции и хапчета.

17.10.12
11:21

Е, че ти нали беше на стероиди преди време ? ;)
Всичко, което се случва е нормално...просто няма как винаги да държиш оная форма.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.10.12 11:21.

Има много други варианти за излизане от застоя, които е разумно да опиташ преди да се наложи да приемаш ежедневно азотни продукти. Пипни тренировъчната програма, упражненията, тренировъчните техники, поиграй си с темпото на изпълнение, интензивността и обема на тренировките... От друга страна нека помислим - винаги ли ‘повече’ значи ‘по-добре’? 6-дневна тренировъчна седмица не е за всеки и не е оправдана при всички случаи. От колко време тренираш 5-6 пъти седмично? Ако е 2 месеца или повече - ами време е за почивка, не за стимуланти. Нали не си мислиш, че можеш целогодишно да тренираш при този режим и да увеличаваш тежестите? Експериментирай с почивка и намаляване на натоварването за достатъчно дълъг период, след който отново да увеличиш оборотите и тежестите. Не ме разбирай погрешно, защото не се старая да ти покажа колко си жалък, пък аз колко много знам. Спортът не е еднопосочен процес - непрекъснато да тренираш на еднакво ниво и да подобряваш постиженията - няма такъв филм.

И за да не се отклонявам прекалено много от същината на въпроса ти, мога да добавя - трудно можеш да получиш наистина обективен отговор на въпроса кое е по-добро - Jack3d или Plutonium. Такъв може да ти даде само човек, който е употребявал и двата продукта при сравнително еднакви условия (храна, тренировки, почивка). Дори и в такъв случай информацията може да не ти е от полза, защото действието на предтренировъчните продукти често е различно при различните хора. Въпрос на метаболизъм, толеранс и т.н.

17.10.12
13:51

Мерси за изчерпателния отговор. Ако почивам по-често имам доста повече сила, но пак си изглеждам по същия начин на следващия ден. Дигам да речем с 40 килограма повече лег от преди 3 месеца, но изглеждам по същия начин, след като отпочина 1 ден примерно :) А сега с аргинина на PEAK и на следващия ден стоя една идея по-стегнат и се радвам супер много. Ама аз съм като мечу пух, колкото повече, толкова повече, дано не ми извърти някоя кофти шега, но гледам да не се жаля :D

Поздрави.

17.10.12
13:53

Попадаш в капана на някакви субективни усещания. Няма как да тренираш по-тежко и по-добре и да изглеждаш по-зле още на следващия ден. Не влизай във филма така ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.10.12 13:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1