16.10.12
21:56
Здравейте приятели,вече близо 1година тренирам джудо.Преди да започна да тренирам джудото си бях запален така по фитнеса ходих си от време на време на лосотове правих кофички и така.Обаче вече гледам,че приятелите доста ме дръпнаха и ми се иска да понаедрея наи-вече искам голям гръб! Вмомента съм на 17години и тежа 62кг.Ходя от скоро по рано в залата и си вдигам и после джудо тренировката,оба4е все ми се струва,че не наедрявам.Правя издърпвания с лоста наи-много мога да дигам със 75кг,набирания и някои други упражнения за гръб.Искам да ви попитам да ми дадете съвет какво да правя точно по-колко с колко килограма и дали ще мога да постигна голям ефект като и през другото време си тренирам джудото?
17.10.12
15:59
Аз спрях фитнеса, защото ми идва в повече фитнес + бокс. Посветен съм сега една година на бокса. Всички мускули ми се свиха, изглеждам все едно никога не съм пипвал тежест. Слаб и хилав, но за това пък имам невероятна издръжливост (2 часа да удряш чувала...) бързина и точност на ударите. Сметнах, че гардероба могат да го набият, а мен след като тренирам бокс, с мускули или без не могат да ме набият. Реших, че преминаването си струва и е така. Ако тренираш с много тежки тежести ще се получи “изтумбването” или така нареченият “изсипан корем”. Прави се, но в нормата. Голям ефект е храненето. Големи мускули = добра храна. 80% протеинова диета за покачване и 20% фитнес. Всеки ден във фитнеса = 0 работа. Не вдигаш, защото хабиш храната за джудото/фитнеса. Ако искаш и 2-те трябва да ядеш двойно. Скептичен съм към това което правиш и съвета ми няма да ти е от полза, не знам дори защо ти пиша...
17.10.12
16:03
казано от Ragnarous на 17.10.12, 15:59:
Колко мъка има по тоя свят, Боже...
казано от Ragnarous на 17.10.12, 15:59:
Аз спрях фитнеса, защото ми идва в повече фитнес + бокс. Посветен съм сега една година на бокса. Всички мускули ми се свиха, изглеждам все едно никога не съм пипвал тежест. Слаб и хилав, но за това пък имам невероятна издръжливост (2 часа да удряш чувала...) бързина и точност на ударите. Сметнах, че гардероба могат да го набият, а мен след като тренирам бокс, с мускули или без не могат да ме набият. Реших, че преминаването си струва и е така. Ако тренираш с много тежки тежести ще се получи “изтумбването” или така нареченият “изсипан корем”. Прави се, но в нормата. Голям ефект е храненето. Големи мускули = добра храна. 80% протеинова диета за покачване и 20% фитнес. Всеки ден във фитнеса = 0 работа. Не вдигаш, защото хабиш храната за джудото/фитнеса. Ако искаш и 2-те трябва да ядеш двойно. Скептичен съм към това което правиш и съвета ми няма да ти е от полза, не знам дори защо ти пиша...
Филм Да,Упражненията обаче са подходящи,кое е по-добре да можеш да слагаш или да можеш да
слагаш и да си мощен като локомотив .......
20.10.12
17:28
Мисля, че е идеялтана комбинация :)
Мнението беше редактирано от Иван Маринов на 24.10.12 09:24.