С какво да продължа ?

10.10.12
20:30

Здравейте :)
Направих месец и половина с Кре-Алкалин , Протеин,БЦАА на Пюр,като съм доста доволен от резултата и тъй като кутийте са празни вече е време да помисля с какво да се заредя пак ...Има ли смисъл да повтарям продуктите или ще е по-добре да пробвам нещо ново тъй като организма ми така да се каже е привикнал към тях ..какво да  е новото ?

10.10.12
23:21

казано от Jonjjo Bonjjo на 10.10.12, 20:30:

Здравейте :)
Направих месец и половина с Кре-Алкалин , Протеин,БЦАА на Пюр,като съм доста доволен от резултата и тъй като кутийте са празни вече е време да помисля с какво да се заредя пак ...Има ли смисъл да повтарям продуктите или ще е по-добре да пробвам нещо ново тъй като организма ми така да се каже е привикнал към тях ..какво да  е новото ?

Като си доволен продължавай си с тях. Не се поправя нещо, което работи. ;) Можеш да направиш пауза на креалкалина един месец сега или след още една кутия, не е задължително, но според мен е хубаво. С протеина и BCAA няма “привикване”, все пак това е вид храна, ако се привикваше с храната и спираше да действа, щяхме да имаме периоди на очистващи венозни вливания в ежедневието, така че си ги взимай спокойно.

11.10.12
06:51

Благодаря за мнението :)

11.10.12
09:20

Мулти витамин, омега, азотен бустер, хормон на растежа :)

18.10.12
14:41

А какво ще кажите да заменя ,кре-алкалина с една креатинова матрица като селмасс например ? Или да пробвам с креатин-моно ? Като цяло мога да отделя малко над 100 лв и съм се ориентирал към следните варианти

Ассаут + Креатин-моно

или

Селмасс + БЦАА

Най-разумният избор при така поставени условия е... креатин монохидрат и ВСАА. :)

18.10.12
15:12

Една креатинова матрица няма ли да ми даде по-добри резултати ?

Никаква гаранция нямаш, че матрицата ще даде по-добри резултати.

18.10.12
15:18

А и като се замисля по-скъпичка идва :) Можеш ли да ми препоръчаш креатин-моно ?

Доста по-скъпичко идва, а резултатите не са гарантирано по-добри. ;)
Креатинът на Now е добър, с него имам личен опит.
На мнение съм, че можеш да разчиташ също на продуктите на ON и Pure Nutrition.

18.10.12
15:45

Благодаря ти ,ами реших така да направя :

Креатин-моно + БЦАА (имам още малко запаси от Пюр,след което ще поръчам) и ще вкарам и един бустер Крейзи :)

Бладоря за бързите отговори още веднъж :)

Ами... това е разумният подход, според мен. Приемането на ултра-гига-мега-турбо-усъвършенствани добавки не значи непременно зашеметяваши резултати. Опрости нещата, вземи работещи продукти, приемай ги в работещи дози и толкова. Останалото е хубава храна, хубави тренировки и качествена почивка - ако тези три фактора са на нужното ниво ще извлечеш максимума от добавките, ще получиш възможно най-много за парите си и ще оправдаеш всички усилия, които влагаш в режима като цяло.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.10.12 15:52.

18.10.12
16:34

И аз съм на същото мнение :) Пуснах си поръчката,креатина ще е на Пролаб,добре излиза 1000 гр за 55 лв :) Единственото ,което незнам е дали да правя зареждаща фаза , консултанта ми каза 5 гр преди и 5 гр след тренировката, а в нетренировъчните дни 5 гр сутрин и 5 гр вечер като за зареждаща фаза не спомена нищо

Прочиташ статията на BB-Team за креатина и си изясняваш положението... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1