17.10.12
21:56
Добър вечер ! Искам да знам как да усиля растежа на брадата си.
17.10.12
22:01
Моля без излишен спам, решил съм си, надявам се да ми помогнете.. някакви съвети..
17.10.12
22:13
Стимулатори на тестостерона - tribestane, zma ect. Поинтересувай се за такива и нека са от безвредните.
Окосмяването си зависи от две неща-ген и хормони.За първото няма какво да направиш,то си е даденост.С второто не те съветвам да си играеш.
Всъщност и аз се бях разчел,щото искам гъста брада като на дървaр :D
1во-ген,това го казаха
2ро-нещата на които можеш да въздействаш са:
да увеличиш хормоните които й влияят (тестотерон и дихидротестостерон DHТ се водеше май) - тежки тренировки дневно,хранене със достатъчно протеин и мазнини от животниски произход,холестерол,дневно секс по няколко пъти на ден при възможност,а ако няма =>десислава върши работа :D
Хранене с зеленчуци и плодове,най - вече яйца (щото жълтъка е мега бог) за витамини от Б групата,главно Б6,също биотин.
Има и излседвания сочещи,че червеният цвят увеличава тестостерона,метъл хардкор и т.н. надъхващи жици също.
това се сещам за сега.
А да,честото бръснене и по - бързият растеж на брадата е мит.
edit:
А да,бях чел за евкалиптовото масло =>подобрява растежа й.
Мнението беше редактирано от Vintage на 19.10.12 21:25.
19.10.12
21:58
А аз си мечтая за по-рядка и мека брада, че си е живо наказание това, което искате вие.
Някои хора получават сериозна брада чак към 30-35 години. Повишаването на тестостерона на има слаб ефект върху развитието на окосмението в зряла възраст. Доста по-съществена роля има дихидротестостеронът. Доколкото знам точните механизми на това баш кога ти се развива брадата и под какви стимули... не са изцяло изяснени. Така че се въоръжи с търпение ; )
19.10.12
22:38
Що ти е брада? Да не искаш и ти да се правиш на Лазар Позьорангелов?