Дневникът на Памела

Темата е заключена.

След дълго убеждаване от страна на моята най-добра приятелка най-накрая и аз реших да си направя дневник. 
Първо казвам се Памела,на 16 години съм и съм от град Сливен.Висока съм 163 см и тежа 63 кг.Като цяло физическите ми активности се свеждат до каране на колело (около 1 час);различни упражнения за корем,бедра и дупе и ходене пеша почти всеки ден.Както се досещате искам да отслабна,което ме затруднява вече дълго време.Моята цел до мечтаната фигура е да отслабна с 10 кг.Просто вече не знам какво да предприема.Преминавам от една диета в друга,които не успявам да спазвам напълно и в крайна сметка се оттегчавам.Лишавам се от различни неща,а след като започна да ги консумирам отново,всичко се оказва напразно и просто вече съм отчаяна.Наистина имам нужда от промяна.Решила съм от началото на другия месец да ходя на фитнес с моята приятелка,но не знам на кое точно да наблегна за да отслабна-на бягането на пътечка,на карането на колело или на някакви упражнения.Ако някой може и има желание да ми помогне и да ме насочи какво да правя,ще му бъда изключително признателна.Благодаря Ви предварително! :)))

GR

20.10.12
00:38

Най-накрая! :) Честит дневник от мен! :* (sun)

20.10.12
00:52

Добре дошла. Като за начало ще те посъветвам да повярваш малко в себе си. Всеки може, защо ти да не можеш?

20.10.12
07:52

Браво на Галена Русева!!!! Нека продължава да влияе на младите с мнението си към спорта и здравословното хранене.Време е най-накрая хората да се осъзнаят.Честит дневник! Желая ти успех :)

Събрахме се сливналийте еййй ;дд (абе мене като им говоря защо никой не ме слуша!?!??!) :Д

Да браво на Галена Русева :) Благодаря  Вики! :)

GR

20.10.12
11:48

Хехе,благодаря Вики :) Щом има такъв успех значи продължавам мисията по разпространение и убеждение че си заслужава! :D (sun)

20.10.12
21:33

Знам, че е тъп въпросът, но ми е чудно как е по-правилно ударението в “Памела” на -А ли е или на -Е ?

Ударението е на А...ПАмела :)

Такаа след като никой не проявява желание да ми помогне,ще споделя това,което ядох днес.
8.00 закуска-30 гр овесени ядки +1/2 кофичка кисело мляко (0,1 %)+лъжица мед с орехи
10.00 около 25 гр сирене
12.00 обяд-пилешка супа с фиде+лимон
16.00 ябълка
19.00 3 бъркани яйца (без мазнина)+салата от зеле и моркови+лютеница и десерт-ябълка с 1/2 кофичка кисело мляко (0,1%)
Ако някой може да ме посъветва нещо и да ми каже дали е правилно храненето ми ще съм му благодарна! :)

Мнението беше редактирано от Памела Ненчева на 22.10.12 20:07.

22.10.12
20:04

Смятам,че е доста малко.
Махни ги тия обезмаслени млека..няма нищо здравословно в тях.
Препоръчително е плодовете да се половин час преди хранене,а не след това :)

Ами Вики ям такива млека понеже са по-ниско калорични :) Иначе мерси за съвета за плодовете :)

22.10.12
20:10

казано от Памела Ненчева на 22.10.12, 20:06:

Ами Вики ям такива млека понеже са по-ниско калорични :) Иначе мерси за съвета за плодовете :)

Добре,100гр мляко 0.1 % има 30 калории,а едно нормално кисело мляко 2 % има 50.. За 20 калории ли си :Д

Ох ами ако си в моето положение и за 20 калории отгоре ще се притесняваш.. :/

22.10.12
20:15

казано от Памела Ненчева на 22.10.12, 20:11:

Ох ами ако си в моето положение и за 20 калории отгоре ще се притесняваш.. :/

Преди да сваля 10кг може да се каже,че бях.... И аз съм се притеснявала,дори и за 2 калории,но не това е правилния път към желаното тяло :)

Ами кажи ми го този правилен път,че и аз да поема по него :х ;)

22.10.12
20:32

казано от Памела Ненчева на 22.10.12, 20:23:

Ами кажи ми го този правилен път,че и аз да поема по него :х ;)

Месо,яйца,сирене,кашкавал,млека(не обезмаслени)
Ядки(каквито обичаш),зехтин,маслини абее с други думи качествени мазнини
Ориз,картофи,овесени ядки и др източници на въглехидрати
Плодове
Много вода
Тренировки - кардио + силови

Ако се сетя нещо ще допиша ;)

Ами аз всички тези неща си ги хапвам без зехтина и ориза.Иначе тренировките ми са малко нередовни и недостатъчни,но и това ще се поправи.Благодаря ти много Вики! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1