za plochkite i relefa

Темата е заключена.

12.06.04
11:02

aide vseki da posochi po 10 hrani koito NE trqbva da qm ako iskam da napravq “plochki"i relef vuzmojno nai burzo

LE

12.06.04
11:18

Хаха как само звучи :lol: !За колко пържени храни се сещаш........................почваи да броиш и докато стигнеш до 10 спри и си ги запиши.................после пак така и може и сам да си полълниш поста :shock: !Всичко пържено и всичко с много мазнини,плодовете и простите въглехидрати също,количествата също за важни,както и времето за прием на храна!

12.06.04
11:42

Blunt 6to ne vzeme6 da pro4ete6 cialata informacia v na4aloto na stranicata www.bb-team.org Hatiska6 na hranene. Ottam relef pri endomorh ili ektomorph ti si znae6 kukuv si. Tam e poso4ena mnogo podrobna informacia za hraneneto. Vklu4itelno koi hrani da izbiagva6: supi, 6okolad, zahar, sol, purjeno kakto ti kaza lesno_nema i o6te sumati. Mislia, 4e kato go pro4ete6 6te si otgovori6 na mnogo vuprosi.

12.06.04
11:42

ХМ :)
лесно нема в момента сам на такова яко нвд, че си маам мазно като полудел и чиста здраво и грам не ми пука дали ям пържено, кашкавал или мазни салами  :lol:
Друг е въпроса, че за въглехидрати ползвам само плодове, зеленчуци и лактоза...
При мен действа, но може на някой да не му понася грам...
В такъв случай балансирано хранене и да намали калориите
да яде предимно храни с нисък гликемичен индекс (намери си табличка) и не много мазно, защото ще му качи доста калориите като цяло.

П.С. м/у другото не сам свалил хич мускулна маса  :shock:

12.06.04
12:16

za glikemichniq indeks kade moga da namerq online takava tablica ako nqkoi moje da mi kaje
ps. sajelqvam che postvam sqkvi vaprosi koito se setq ama sam amatiorche malko i ne sam prochel cqlata informaciq po site-a :)

LE

12.06.04
12:21

По принцип и аз знам че при кетонна диета(много,ама много ниски въглехидрати)може да не се ограничаваш в мазнините,но пък човек да спазва такава диета требе малко луд да си пада,щото е много строга и лесно може да сбърка и тогава ефект-0!
Сигурно момчето ще я кара с комплексни въглехидрати и затова трябва да внимава с мазнините(Които приема)! Пък де да знам аз го съветвам плодове само през деня и сутрин,пък ти не знам как ги пускаш!
Абе аз му препоръчвам нвд ама не с изключително ниски въглехидрати,както и не високи мазнини,а средно.Между другото Блънт не прави промяната рязка,защото после мноо неприятни последствия сваляи въглехидратите и качваи протеина леко!

BA

12.06.04
13:50

И двете ги има в сайта. Ще те помоля да разгледаш обзорно сайта и тогава пиши ако има нещо неясно. ;)
Тъкмо сега търся линка точно да ти постна, но нета ми е лом ;( Sorry. Влезни в раздел Хранене там дай на режим - релеф, ендоморф и ще видиш кое не трябва да ядеш!. А пък за гликемичният индекс иди на препарати май беше и там на Гликоген (Не съм много сигурен за това). Провери.

12.06.04
19:58

По мойте тършувания из нета кетонната диета изключва както въглехидратите така и протеините и се ядат само мазнини :)
Както и да е това няма значение аз му викам НВД.
Лесно нема аз около 1 месец бях махнал само тестеното постепенно после 1 месец махам всичко друго всмисал, че постепенно стигнах до този минимален прием на въглехидрати. А за мазнините си ги ям, но много ясно, че не нагъвам сметана и сланина като полудял :)
Просто се гледам в огледалото и виждам как върват нещата, засега все още намалявам постепено калориите докато не видя, че нещата са в обрат и почвам да горя мускулчетата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1