16.08.05
22:09
В петъка преди олимпията, ще има състезание по бодибилдинг, на мястото на женската олимпия, което ще е поправителен, за тези, които не са се класирали досега! Наградния фонд ще е $10 000! Победителя получава и уайлдкарт, т.е. право на участие на Мистър Олимпия 2005! ? Това, ако Христомир се навие да участва ще бъде много хубаво, защото ще го забележат много хора, тъй като това е уикенда на Мистър Олимпия, а там са най-големите спонсори, най-много публика и т.н.!!!!!!
Давай ИЦО с тебе сме!!!!!!
Ето линка: http://www.getbig.com/olympiaweekend/2005/news/072705olympia.htm
Имам желанието подобен вид теми вече да виждаме в раздел състезания все пак става реч за състезания.Благодаря за вниманието ivan.shishmanov
Мод Емил
Ами братле то и е до пари. А и един профи състезател мисля, че максимално на 3 или 4 състезания може да участва, а Ицо е заявил доколкото знам участие освен за Тексас и две състезания в Европа.
по-здрави
незнам за тези 2 състезания но за Тексас ще участва 101% даже и виза има вече при това за 2години.Каза че ще е 80кг на състезанието.Днеска го видях добре изглеждаше!
поздрави
п.с аз искрено желая и се надявам Ицо да влезне в 3ката и да иде на Олимпия но като ги знам какви педали са и че му е първи път на този подиум може и да го преебат дано не се стига до там!
[quote author=“Emil_mlo”]Ами братле то и е до пари. А и един профи състезател мисля, че максимално на 3 или 4 състезания може да участва, а Ицо е заявил доколкото знам участие освен за Тексас и две състезания в Европа.
по-здрави
Холандия и Русия са другите, ако има възможност да плати Момчил за това ще е много хубаво, ако не за догодина! Тогава ще е огромен!!!!!!
БТВ: Това за състезанието преди Олимпия го обявиха скоро, т.е. не присъстваше в календара и никой не знае кой ще участва! Може още да се надяваме!