Добра програма за бързо правене на плочки?

20.10.12
17:19

Нуждая се от програма с която да се сдобия бъзро с плочки.На 15 години съм, 179 см, 70 кг.Имам гирички от по 10 кг.Казвам гирички защото са си точно онези стари метални в краищата обли гири.И лежанка с щанга до 25 кг.На фитнес няма как да ходя защото не ми остава време за това.....Надявам се че някой ще ми помогне....относно програма.....Имам предвид колко серии коремни, колко серии вакумки или нещо такова за да бъдат достигнати добри резултати за възможно най-малко време......иии да като казвам 70 кг....имам корем.....с който се боря......с един от режимите които са предоставени тук в сайта!

20.10.12
19:38

Щом си почнал да спазваш режим,това е добро начало.Зарежи твоите уреди и излез навън.Тичай,карай колело,лостове и успоредки има достатъчно.До 16/17 ако нямаш плочки,значи режима ти не струва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1