Болка в края на кръста (отляво)

20.10.12
18:49

Здравейте .  преди няколко седмици ме заболя кръста на следващия ден след тренировката..Правих клекове и раменна преса пред врат в един ден и сякаш нещо се разтегна или незнам как да го обясня.При изпълнението на клековете напрежението беше само в бедрата , но сякаш при раменната преси се презорих и контузих нещо(докато правих самото упражнение се усети напрежение точно в тази област , в която е болката).Мина седмица ,в която почивах и болката започна да отшумява , но играхме волейбол и отново се прояви.Интересно , че при вдигане на тежести не се усеща толкова отколкото при въртеливи движения и скокове например.Когато разтрия се усеща прескачане (няма болка) като , че ли се е схванало . Спрял съм клекове и упражненията за гръб и раменните преси .Правя само упражнения незасягащи кръста . .Имате ли някакви идеи какво да правя ??

Най-добре е да те види някой, който разбира.

23.10.12
22:36

Най-вероятно си разтегнал нещо, но ти препоръчвам да те види специалист, тук във форума и доктор без да е видял не може да помогне. Успех и оздравявай по-бързо.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.15 20:19.

25.10.12
20:50

Диклака ме оправи :Д тъй де 4 дни се мажа с него и вече отшумя почти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1