HELP

Темата е заключена.
HE

24.08.05
15:18

abe pi4ove da vi pitam ako ne zima6 nikakvi dobafki moje li da se postigne ne6to ... ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:31.

24.08.05
15:21

Да!Аз например абсолютно нищо не взимам и съм постигнал доста!162см 50 кила 34ръка и т.н.т!А пък ако си решил да вземаш нещо си е твоя работа!Всеки решава са за себе си :wink:  :wink:

24.08.05
15:28

[quote author=“HEAVEN”]abe pi4ove da vi pitam ako ne zima6 nikakvi dobafki moje li da se postigne ne6to ... ?

Естествено, че може! Добавките не правят чудеса ;) Макар че примера на Dark_Evil не е най - удачния ;), има много други хора, които не ползват добавки, но това не им пречи да си постигат целите.

24.08.05
15:33

[quote author=”Петко К”][quote author=“HEAVEN”]abe pi4ove da vi pitam ako ne zima6 nikakvi dobafki moje li da se postigne ne6to ... ?

Естествено, че може! Добавките не правят чудеса ;) Макар че примера на Dark_Evil не е най - удачния ;), има много други хора, които не ползват добавки, но това не им пречи да си постигат целите.

Само не разбрах защо примера ми не е удачен?Аз писах че не вземам нищо и това е! :?:  :?:  :?:

24.08.05
15:44

понеже 34 ръка и 50кг, общо взето не са “нещо” особено! Пък и говориш за добавките малко като за химия, а те не са, затова предполагам Петко е писал така! Аз съм на същото мнение! Добавки можеш да взимаш, ако можеш да си позволиш всеки месец същите добавки да взимаш, а не един месец със един без, тогава няма смисъл!

24.08.05
15:48

Аха :D Окс!Ама за мен това което съм постигнал не е малко!Но явно само според мен :wink:

24.08.05
15:57

Може разбира се,ако имаш добър режим на хранене.Добавките са за тгава когато не може да си позволиш някое хранене,т.е нямаш възможност да поемаш обикновенна храна

12.09.05
10:56

[quote author=“Delta38”]понеже 34 ръка и 50кг, общо взето не са “нещо” особено!
Според мен тва за неговата маса е доста добре,аз незнам 50 кг колко искаш да му е раката 40-45 ли ?!  :evil:
Heaven мисля,че Миле ти отговори на въпроса... :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1