Релеф

09.10.12
20:15

Добьр вечер, моето желание е да изчистя всички излишни мазнини по тялото си в момента сьм около 22% подкожни..на 18 години сьм височина 1.85 тегло 72-3кг..
Искам 1 сьветче и помощ от вас и мение за това което мисля да направя..
И то е следното..  Да комбинирам Протеин и Л-Карнитин като мисля да ги приемам по следния начин..
Л-Карнитиньт Сутрин След Ставане на гладно Преди Обядване и Преди Лягане, а протеинат След Тренирока..

Сьщо така следните тренировки...

Понеделник:
Силова (гьрди)+Кардио

Вторник:
Силова (грьб)
Сряда:
Силова(рамо)+Кардио
Четвьртьк:
Силова(Крака както само преди тренировка ще загрея краката с 5 мин велоергометър)
Петьк:
Силова(рьце)+Кардио

И в сьбота мисля да отива само за Кардио и тук имам вьпросче дали да не я направя по продьлжителна, мисля да направя 20 мин вьртене и 20 мин бягане с коремни преси (коремни правя почти всеки ден)

Моля ако греша поправете дайте професионален сьвет :)

Благодаря ! :)

Темата беше редактирана от Mario Petkov на 09.10.12 20:18.

айде стига с тоя релеф на 70 кила де. като изчистиш, на колко кила ще паднеш и как мислиш че ще изглеждаш на 1.85м. а и цялата ти схема е грешна с тренировки 7 дни в седмицата. попрочети това онова.

09.10.12
20:45

Разбирам те но вече не се понасям с тези мазнини по корема а искам до бала да се стегна здраво имам около 7 месеца да го направя..
Ще трябва да потьрся и да почета малко повечко за програмата

e предполагам няма да си гол на бала, че да ти се виждат мазнинките, които едва ли са толкова на килата ти при тоя ръст. по-добре качи някое и друго килце, да изпълниш костюма в гърба и раменете, отколкото да сваляш на под 70 и да седиш като на закачалка

09.10.12
21:06

Прав си мс за сьветчетата то с тренировка и правилно хранене + 1-2 добавчици  ще стана екстра ще се опитам още 10 кг мускол да кача

09.10.12
22:08

За да си стигнеш заветната цел,великата и така бленувана ПРЕСА,при 72 кг с 22% мазнини,значи че активното ти тегло е около 58 кг.За да си стигнеш целта трябва слезеш на 10% мазнини,ако приемем че го направиш с нулева загуба на мускУлна маса(не че имаш какво да губиш,но въпреки всичко граничи с невъзможно),ще паднеш на 63-4 кг.Вече си го представям 1,85-90/63 кг,страшна гледка.А и искам да ти кажа че така поднесена тема няма да предизвика никакво или почти никакво внимание.Искаш да се стегнеш до бала и имаш 7 месеца,ами след бала какво правим?Продължаваме с застоялия и нездравословен начин на живот?Ако е така,защо въобще някой да си дава зора да помага за каквото и да е ?Знаеш ли колко като тебе,дето лишперили цял живот и решили половин година преди баловете си да стават терминатори се появяват всяка година?А знаеш ли колко реално са направили нещо за такъв кратък срок?Нещо,което предизвиква респект,а не смях?
Това което искам да кажа е че ако цялото ти трениране ще е от днес до утре с никаква идея(да се стегнеш за бала,е меко казано несериозно,просто защото на никой няма му дреме как изглежаш след върховните количества алкохол в комбинация с наркотици, приети за отрицателно време),въобще не си губи времето.Спести и парите на родителите си за добавки и за храна.

20.10.12
15:56

казано от balabanov на 09.10.12, 22:08:

За да си стигнеш заветната цел,великата и така бленувана ПРЕСА,при 72 кг с 22% мазнини,значи че активното ти тегло е около 58 кг.За да си стигнеш целта трябва слезеш на 10% мазнини,ако приемем че го направиш с нулева загуба на мускУлна маса(не че имаш какво да губиш,но въпреки всичко граничи с невъзможно),ще паднеш на 63-4 кг.Вече си го представям 1,85-90/63 кг,страшна гледка.А и искам да ти кажа че така поднесена тема няма да предизвика никакво или почти никакво внимание.Искаш да се стегнеш до бала и имаш 7 месеца,ами след бала какво правим?Продължаваме с застоялия и нездравословен начин на живот?Ако е така,защо въобще някой да си дава зора да помага за каквото и да е ?Знаеш ли колко като тебе,дето лишперили цял живот и решили половин година преди баловете си да стават терминатори се появяват всяка година?А знаеш ли колко реално са направили нещо за такъв кратък срок?Нещо,което предизвиква респект,а не смях?
Това което искам да кажа е че ако цялото ти трениране ще е от днес до утре с никаква идея(да се стегнеш за бала,е меко казано несериозно,просто защото на никой няма му дреме как изглежаш след върховните количества алкохол в комбинация с наркотици, приети за отрицателно време),въобще не си губи времето.Спести и парите на родителите си за добавки и за храна.

ДА аз сьм написал отгоре с ОГРОМНИ букви “Само до бала след това неискам да се занимавам” ..тва са глупости аз обичам този спорт и неискам да си свалям теглото просто искам да изглеждам релефен и с поголеми размери на мускулите а не да стана 50 кг с преса...

Мнението беше редактирано от Mario Petkov на 20.10.12 15:57.

21.10.12
01:42

Пич от това което прочетох до сега мога да ти кажа, че ти самия не знаеш какво искаш да направиш.. В първото си мнение казваш, че искаш да се чистиш а след това, че ще качваш 10 кг мускулна маса което реално без забранени препарати няма как да стане. Разбирам те искаш си PlayBoy за бала и аз съм абитюрент тази година но толкова бързо няма как да станат нещата. А и няма да е зле да кажеш от колко време тренираш защото и то е от значение. Това което можеш да нашравиш е наистина да се заемеш сериозно с хранителния режим, защото там е най сериозен филма аз от половин година “почвам да ям правилно” но до ден дненеш немога вляза в релси :D Всъщност нямам с какво много да съм полезен на въпроса ти де но мога да ти кажа какво смятам да правя аз тази зима тъй като мойте характеристики са много близки до твойте.
На 18 години съм както казах 1.83см 71 кг година и половина блъскане в залата http://prikachi.com/images/451/5076451g.jpg по слабичък съм от колкот на снимката.. Та това което смятам да направя е да си стегна вече сериозно режима 3600 калории на ден (съветвам те да хрълиш 1 око на тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742) 4 пъти тренировка на седмица все пак възстановяването играе голяма роля в изграждането на мускула. Ще взимам само протеин и креатин  (в тях виждам някаква светлина всичко останало можеш да си го набавиш от храната). Възможно е да умазнея малко но ще гледам до края на пролетта да изчистя всичко мазно и като за извод се надявам да съм качил поне едни 4-5 кг чиста мускулна маса (малко но чисто). Незнам може това което съм написал до сега да са пълни глупости може пък и да има нещо вярно но това е което ще направя аз. Надявам се да съм ти бил полезен.
Успех !

Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 21.10.12 02:07.

21.10.12
11:51

Значи казвам пак искам стегнато тяло ето като твоето но в по големи размери...мисьлта ми горе беше че аз имам мазнини и искам да ги махна но без да загубвам кг а да качвам и да махам...

21.10.12
15:33

Това само с постоянство ще го постигнеш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1