Съставяне на НВД

Знам, че това е поредната тема за НВД, но аз искам да попитам има ли някой във форума или иначе, за когото знаете, че съставя менюта. Правих опити 2-3 пъти, но още на началните сметки все нещо не излиза и много се дразня. Сама явно не мога да си съставя меню. Целта е да сваля може би 6-7 килограма (така че да изглеждам по-добре). Ходя на фитнес 3 пъти седмично. Ако някой може да предложи услугите си или на някой познат да каже, ако ли не благодаря все пак, че сте си изгубили времето да прочетете поста ми. :)

21.10.12
17:29

не така наготово!
Я напиши по-добре какво и как точно се опитваш да изчислиш за да се види къде грешиш.

Мнението беше редактирано от Fallen на 21.10.12 17:29.

Тази тема също така е и отлично начало за съставянето на режим.

казано от Димитър Михайлов на 21.10.12, 17:32:

Тази тема също така е и отлично начало за съставянето на режим.

Да в тази тема май по-ясно са описани нещата от тази, която четох преди. Мерси много! До тук съм разделила храненията на 4 на ден, защото повече пъти надали ще мога да се храня. Искам да попитам при условие, че тренирам вечер след работа да слагам ли повече въглехидрати във вечерята или по-добре не? Все пак това ще ми е последното ядене за деня.

Мнението беше редактирано от Диана Чакърова на 24.10.12 12:09.

Ще се радвам, ако някой каже как ще е по-добре относно последния ми въпрос, за да почна да се мъча със съставянето на менюто. Ако ли не на първо време ще разпределя  въглехидратите по равно и ще видя какво ще стане. :)

Съставих нещо много импровизирано, защото след като пресметна всичко и тръгна да избирам храните и се оказва, че всичко излиза много като калории и малко като количество и не мисля, че ще се заситя.
Затова това е съобразено с храните, които могат да се ядат по време на НВД, но не е с конкретни калории. Кажете мнението си става ли или не. (жена, 21г., 163 см височина, 58-59 килограма)

Закуска 1
Кафе без захар, 2 варени яйца,  20 гр. Сурови ядки

Закуска 2
150-200 мл кис мляко, 1 лъжица мед, 30 гр овесени ядки, 1 лъжица ленено семе

Втора закуска
  1 банан

Обяд  1
Пил. Филе 150 гр., салата домати и краставици

Обяд  2
Телешко 150 гр., салата зеле

След обедна закуска 1
30 гр сирене 1 домат

След обедна закуска 2
30 гр. Кашкавал половин краставица

Вечеря 1
150 грама извара, 3-4 ореха

Вечеря 2
150 грама риба, салата

Има по 2 варианта на всяко хранене освен втората закуска, защото нищо друго не се сещам и ще редувам двата варианта, за да не ми омръзне прекалено бързо, ако всеки ден е 1 към 1.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1