Ultimate nutrition Red Zone?

21.10.12
19:37

Здравейте. Днес минах през Power&Beauty; търсейки си фет бърнър. Момчето там ми препоръча горепосоченият продукт, който взех. Някой има ли мнения за него? Също така искам да попитам как да го взимам- на опаковката пише 2 пъти по 3, както и в интернет, докато консултанта ми каза 2 по 2. Имам да свалям 17кг, на 22 години съм, 179см, 92кг. Взимал съм само Л-карнитин, от горящите мазнини добавки, преди 2 години, когато последно бях в зала. Сега започвам да ходя отново. Ако може да ми препоръчате и програма по която да тренирам, ще съм много благодарен. Искам да тренирам 3 пъти седмично. Всеки ден карам 15-30км колело, събота и неделя- планинско(колело или пеша). Също така искам да питам дали ще е добре да го комбинирам с Л-карнитин, за по-голям ефект, или няма смисъл да прекалявам. Благодаря предварително за отговорите!

21.10.12
21:55

казано от sirius на 21.10.12, 19:37:

....Някой има ли мнения за него? ..... Взимал съм само Л-карнитин, от горящите мазнини добавки, преди 2 години, когато последно бях в зала.

Това е една супер-странна формула за фат-бърнър, в която фокусът е поставен върху антиоксидантите Коензим Q10 и PowerGrape. Не се опитвам да отричам антиоксидантите, но те нямат нищо общо с процесите за редукция на теглото. Освен това - фатбърнър с бета-аланин? Озадачаващо...Най-вече защото съставките, които реално са свързани с намаляването на подкожните мазнини са в прекалено ниска доза, зле подбрани и/или неподкрепени от научни изследвания. Не че Red Zone е лош продукт, но явно от Ultimate Nutrition не са могли категорично да решат какво точно да е; а опитвайки се да бъде хем витаминно-коензимна формула, хем предтренировъчен, хем фет бърнър води до това че никъде на изглежда убедително.

Освен да си пиеш цялата доза указана на етикета преди тренировка и за в бъдеще да се доверяваш на потребителски мнения, а не на продавачи на които IQ им е колкото обиколката на бицагите, друго не мога да те посъветвам.

п.с. добавките няма как да изгорят мазнините ти.;)

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 21.10.12 21:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1