Georgi Vladimirov's LOG - Тежко Средно Леко

Темата е заключена.

Здравейте! Казвам се Георги и съм на 18 години. Висок съм около 178-179 и тежа 75кг (сутрин на гладно, през деня повече). Реших да си направя дневник, за да си следя прогреса и евентуално да получа критики и насоки. От скоро реших да тренирам по схемата на Джеймс Хинкс - Тежко Средно Леко . Днес ми беше втората тренировка по този протокол и тренирах рамене. Вчера правих ръце и към края едвам си ги движех. Храненето ми е най-вече интуитивно. В момента не се ограничавам от нищо, но разбира се гледам да се храня с качествена храна. Гледам да имам и около 15-16 часа фаст. Целта за момента ми е мускулна хипертрофия (сиреч “мускулна маса”) и покачване на силата (че лятото доста сила и килограми изгубих, но е нормално за начина на живот, който водех тогава :D).

Храната:
11:30 - 3 сандвича с кашкавал и 3 яйца (всичко е домашно), зелен чай и 1 грам витамин Ц
15:30 - тренировка
17:15 - 300 грама свинско (на кайма), 80-тина гр. хляб, 10-тина гр. зехтин, 1 сърма и 1 пълнена чушка (от на баба мазничките :))
19:50 - 1 ябълка (докато чакам кюфтетата)
20:30 - 200-250гр. свинско (на кайма), 150гр. броколи на пара, 20-25гр. зехтин

Тренировката: Рамо

-загрявка

5 трисета от:

Военна преса: 5х50кг
Обръщане: 10х40кг
Разтваряне встрани с дъмбели: 15х5кг

почивките бяха поне по 2 минути, особено на последните 2 трисета... тия тройни суперсерии ме разбиват!
4-5 серии задно рамо с дъмбели: 8х12кг + 8х9кг дроп
Корем няколко серии и това беше.

Темата беше редактирана от Георги Владимиров на 16.10.12 20:23.

Днес е почивен от към тренировки ден.

Храната:
-малко кафе, 2 зелени чая и 1 грам витамин Ц
11:00 - 2 големи сандвича*
15:30 - 250-300гр. свинско на кайма, 1 голям сандвич*, айрян, 2 огромни парчета домашен тиквеник с няколко глътки дом. прясно мляко
19:30 - 200-250гр. свинско на кайма, салата (зеле,моркови,краставици,царевица, зехтин и лимон), 30-тина гр. орехи и няколко глътки червено вино

*сандвичите са от стабилна ръчно отрязана филия домашен пълнозърнест хляб, отгоре по поне 70-80гр. печена шунка и още толкова кашкавал и върху всичко 1 пържено яйце (в масло) -  такива ям почти всеки ден за закуска (обикновено по 3, но днес нямах време, много бързо свърши междучасието, а после не бях гладен :D)

Преди малко се върнах от доста тежка (за мен, естествено, за повечето тук е смешна) тренировка за гръб. Тройна суперсерия, в която е включена мъртва тяга си е тегаво :D

-Загрявка (в която този път реших и да пречукам боксовата круша, добре се отрази на загрявката на краката и ръцете)

3 трисета от:
Мъртва тяга: 5х110кг
Горен скрипец широк надхват: 10х60кг
Долен скрипец тясна ръкохватка: 20х40кг

3 трисета от:
Мъртва тяга: 5х110кг
Гребане с щанга (по-къса, от онези за бицепс 5-6кг дето са) с една ръка: 10х30кг (10 с едната ръка и 10 с другата)
Привеждане надолу (не му знам името) на скрипец с права ръкохватка: 20х20кг
На тягата с фитили можех и с повече да ги правя сериите(особено първите), но по принцип не ползвам такива работи, а и още не искам да натискам, защото в последните 3-4 месеца правя за 2 път тяга(но преди като я правех сериозно ми вървеше, та сигурно бързо ще дръпна пак).

После направих една серия много широка тяга с надхват (да си довърша хвата и съответно разкъсам мазолите :D) 10x60кг в суперсерия с привеждане надолу 14х30кг, 1 серия добро утро с 20кг 10-15 повторения и 3 серии хиперекстензии с тежест. Разтегнах и повисях на лоста за набиране малко и
газ към нас. Бях толкова изморен, че ме мързеше да въртя волана на колата (а е с хидравлика :D) и с мъка го правех :D

п.с. по-късно ще напиша храната, че до сега съм ял само един път :D

Следтренировъчното хранене: 600-700гр. свинско (10 големи кюфтета), 200гр. домашен пълнозърнест хляб (препечен) - и не ми е тежко, мога и още, ама свърши :D

Днес тренирах цомби.

-Загрявка

3 трисета от:
Горна лежанка с дъмбели: 5х28кг
Флайс горна лежанка: 10х14кг
Кросоувър: 20х30кг

3 трисета от:
Лежанка: 5х70кг
Кофички: 10хСТ
Пек-Дек: 20х7 плочки (май са по 5кг едната)

Последния трисет едвам направих 5-ца на 70кг лежанка, при положение, че по принцип (преди да почна по този протокол със суперсериите) си правя спокойно и чисто 3-4 серии по 6 повторения с 80кг

Храната ще я напиша малко по-късно, за сега имам едно ядене (3 големи сандвича с кашкавал и яйца) 4 часа преди тренировката.

едит: стабилно следтренировъчно хранене (както винаги): 500гр. свинско на кайма, 300гр. леща (гъста, не чорба), 150гр. домашен пълнозърнест хляб, броколи с масло, 120гр. домашен ябълков щрудел с канела и 150мл прясно мляко.

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 22.10.12 17:51.

Днес ръце.

-Загрявка

3 трисета от:
Сгъване прав с прав лост: 5х40кг
Сгъване с дъмбели седнал: 10х12кг
Скотово с щанга: 20х16кг

3 трисета от:
Лежанка тесен хват: 5х70кг
Скрипец крива ръкохватка(за трицепс): 10х40кг
Кик-бек: по 20 повторения на ръка с 5кг дъмбел

После още 4 суперсерии сгъване на долен скрипец с права ръкохватка(бицепс) и разгъване на въже над глава(трицепс), както и още няколко серии различни упражнения.

Взех си протеин, защото напоследък ям само по 2 пъти (макар и доста обилно) и не е достатъчно.

Та храната:
11:30 - 4 сандвича с доста филе и кашкавал, 4 яйца в масло
15:00 - 30гр. протеин
-тренировка
18:00 - 30гр. протеин (около час след тренировката)
19:00 - 600гр. свинско на кюфтета, 120-130гр. пълнозърнест хляб, 1 чиния леща (гъста)

Днес гърди:

3 трисета от:
Лежанка: 5х70,80,80
Флайс: 10х14,14,14кг
Кросоувър: 20х40,20,30кг

3 трисета от:
Горна лежанка с дъмбели: 5х26,26,26кг
Кофички: 10,10,10
Пек-дек: 20х35,30,30кг

Накрая за изпомпване една серия горна лежанка 30 повторения с 40кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1