07.09.12
13:38
Здравейте. От скоро съм в Люлин и все още този район ми е непознат. Търся си удобна фитнес зала и след няколко дни търсене в интернет открих, че има доста по-малки и по-луксозни зали но все още не съм ходила на място където и да било. Надявам се тук да има хора от квартала, които да ме ориентират къде е най-удачно да се насоча. :)
Като цяло основното ми изискване е залата да бъде просторна и добре оборудвана! Също така искам да разполага и с добър фитнес инструктор, защото ще започна тренировки след доста голяма пауза и държа поне първата трен да бъде с инструктор.
Парите не са от чак такова значение но все пак съотношението цена-качество е с приоритет.
Аз само от интернет се спрях горе-долу на 3 зали - Сиконко, Арес и някакъв клуб Нео. R5 също не ми се вижда лош, но за него ще трябва да поварвя малко пеш и за зимата не си е оферта. От друга страна ходила съм в Сиконко, но като чели е по-скъп, а в сайта на клуб Нео имат отстъпки за картите за жени и на снимките изглежда хубаво. За Арес нищо не знам. Според вас спрямо другите как ви се струва т. е. коя от тези или други зали е най-просторна и добре оборудвана в Люлин? Екстри като сауни, солариуми и тн не ми трябват.
Може и да има и други добри зали, но за тези общо взето намерих повече инфо в нета. Очаквам предложения и съвети. Все пак избора на подходящата зала е от огромно значение за мен. -.-