Добавка за сила , заместник на креатина и азотния бустер

13.09.12
01:00

След известно време тренировки без добавки , реших пак да почна да взимам. В момента пия протеин Голд стандарт , азотен бустер Джак3Д , креатин гриин магнитуд и амино Екстенд . Тък като креатина и бустера ще ги пия 40дена и след тва ще почивам , искам да взема някоя друга добавка за сила през този период . Протеина и екстенда ще ги пия постоянно , евентуално може и глутамин да си взема , но ме притеснява ,че всичките добавки ще са само за възтановяване и да не загубя сила .
Нещо да препоръчате ?

Темата беше редактирана от westdogg на 13.09.12 01:15.

13.09.12
10:44

Цитрулин малата и коензинм Кю 10 влияят на аденозин трифосфатните нива, така ако имаш лев може да им дадеш шанс.

Цитрулин малат е добра идея.
Бета аланин също.

23.10.12
10:05

Тъй като любимия ми азотен бустер Jack3d вече я спрян и има нова формула която ми е скъпа , съм решил вече да не ползвам бустери .  Останал ми е креатин  за 1 месец и съм решил да го комбинирам с цитрулин малат и аргинин . Добра ли е тази комбинация ?

За мен е добра, да... но все пак бих заложил на бета аланин вместо аргинин.

23.10.12
10:39

Ами така ше направя . Тъй като тези 2 добавки не съм ги взимал до сега , искам да питам дали правилно съм разбрал как се приемат . Аланина и малата по 4 грама на ден разделени на 2 приема - сутрин и преди трен . За най-лесно ди пия заедно с креатина 3те добавки сутрин накуп , преди трен малата и бета аланина , креатина след трен .  В нетрен. ден пак заедно с креатина. Пият  се всеки ден , а не само в трен. ден. Има ли период в който трябва да се почива както е с креатина?

Кой бета аланин ще ми препоръчате - Now , primaforce или Pure Nutrinition .. общо взето 3те са на една цена .
За цитрулин малата май няма друг освен на Primaforce.

Мнението беше редактирано от westdogg на 23.10.12 11:13.

казано от westdogg на 23.10.12, 10:39:

Тъй като тези 2 добавки не съм ги взимал до сега, искам да питам дали правилно съм разбрал как се приемат.

Бета аланин - най-разумно е да приемаш по 6 g дневно, разделени на 2 или 3 части. За да не усложняваш прекалено суплементарния режим, приемай два пъти дневно по 3 g - (1) преди или по време на тренировка и (2) в другата половина от деня (нямам идея по кое време тренираш). Бета аланин се приема всеки ден, независимо дали тренираш и на празен стомах. Според моя опит спокойно можеш да приемаш бета аланин за период от 2-3 месеца без прекъсване.

Цитрулин малат - при мен работещата доза беше около 5 g. Не виждам смисъл да го приемаш в дни без тренировка, все пак е азотен прекурсор. Не разделяй дневното количество на части, приемай го изцяло малко преди тренировка.

казано от westdogg на 23.10.12, 10:39:

Кой бета аланин ще ми препоръчате - Now , primaforce или Pure Nutrinition…

Бета аланинът на PrimaForce е добър, този на Now - също. В момента приемам бета аланин на Pure Nutrition, но сравнително от скоро и впечатленията ми не са изцяло добри. По тази причина ти препоръчвам да се насочиш към някоя от първите две марки, продуктът на Pure Nutrition не показва достатъчно качества към момента при мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1