22.10.12
17:05
здравейте,понеже от доста време следя форума ,реших и аз да попитам
на 16 год.съм ,165, 50 кг
тренирам сериозно от 4-5 месеца,но имам една много проблемна зона и това са краката,много статии съм изчела относно правилното трениране, хранене и т.н.,но не мога и не мога да изчистя мазнините от краката
пробвала съм много неща,тренирала съм силово(клекове,напади..) ,бягане,спринтове но нищо не помага(сега съм спряла силовите,само кардио)
и със храненето съм експериментирала :НВД,РБД,периодично гладуване
но резултати няма
също така горната ми част е по слаба и я тренирам силово за да не изглежда толкова голяма разликата ,само че не растат,а краката имам чувството че с всяка тренировка набъбват
винаги съм си мечтала за изчистени и слаби крака,ако може някой да ми даде някакъв съвет,къде греша,как да подходя и т.н.
благодаря предварително
ето такива крака искам
Темата беше редактирана от Nikol Anastasova на 22.10.12 17:09.
казано от Nikol Anastasova на 22.10.12, 17:05:
тренирам сериозно от 4-5 месеца...
пробвала съм много неща,тренирала съм силово(клекове,напади..) ,бягане,спринтове но нищо не помага(сега съм спряла силовите,само кардио)
и със храненето съм експериментирала :НВД,РБД,периодично гладуване
но резултати няма...
Здравей, според мен за тези 4-5 месеца изпробваш много режими и тренировки, без да им дадеш достатъчно време те да проработят за теб. Хубавите неща стават бавно с много търпение и последователност.
казано от Nikol Anastasova на 22.10.12, 17:05:
...а краката имам чувството че с всяка тренировка набъбват
... да, тренираш крака - мускулите им се развиват :) какво по-хубаво от това?
23.10.12
10:19
ти и така си си супер кльощава според мен а краката ти са развити и доста чисти
не виждам нужда от стриктни мерки освен активен и здравословен начин на живот:)
казано от Queen Kobra на 23.10.12, 10:19:
ти и така си си супер кльощава според мен а краката ти са развити и доста чисти
не виждам нужда от стриктни мерки освен активен и здравословен начин на живот:)
Queen Kobra, май не си я разбрала, тя е прикачила снимка, с която да ни покаже, как иска да изглежда.
Nikol, за да не се объркваме, защо не прикачиш и една твоя снимка?
Мнението беше редактирано от rallito на 23.10.12 10:28.
23.10.12
10:43
ау извинявам се:)
а такива снимки объркваш невнимателните като мен
а и никой тук не е ясновидец да знае как изглеждаш точно
23.10.12
16:24
може и това да е проблема че прибързвам,не искам мускула да расте искам да намаляват мазнините
на снимката много добре се вижда къде е проблемната зона в горната част
Момичета стига с тези мускули, научете се, че при жените мускулите много трудно растат от няколко клека. Ние сме жени и нямаме хормоните, които имат мъжете. На теб ти трябва да се стегнеш мускулатурата и да изчистиш малко мазнините.Не си пълна, просто краката трябва да се стегнат малко. Това става с хранителен режим ( не диети) и с тренировки. За да стегнеш краката, както и всяка една останала част от тялото имаш нужда от цялостно трениране на тялото. Например представи си автомобилна гума, като изпускаш въздуха, цялата гума се свива, не се свива само горната част. Та в този ред на мисли тренирай за цяло тяло, високо - интензивни тренировки (HIIT). Това е, което аз правя, тренирам по 20-30 мин. ( това включва загряване и разпускане : )). Има доста теми по въпроса в интернет. Хранителният ти режим трябва да се промени и да ядеш повече “жива” храна. Това са храните, които не са термично обработени, които можеш да сготвиш или задушиш с натурални подправки. Темата за хранене е доста обширна, тук никой няма да изгови хранителен режим, но цялата информация можеш да намериш както в темите тук, така и в google. Успех :)