чисто новичко

Темата е заключена.

23.10.12
15:23

здравеите аз сам на 18години и сам 44 гилограма,миналата година тренирах продължителен период фитнес и бях натрупала малко маса и бях заформила мусколите тогава бях 47 кила.Но поради ред причини и малко свободно време аз спрях фитнеса и нормално се отпуснах.Загубих форма и поради стомашен проблем ми се наложи в последния месец да бъда на диета и очаквано свалих близо 1кило :( сега се чудя каква диета да почна за да си върна така любимите ми 47 кил.сега пак ще започна упражненията но искам съвет за храната ако може ще сам ви много благодарна :))))а забравих да кажа че преди като тренирах приемах протеини да започна ли пак или да си наблягам повече на месото и плодовете??коета за мен е по добри вариянт.

Темата беше редактирана от Tanq Stoqnova на 23.10.12 15:38.

MF

23.10.12
18:35

Върни си начина на хранене, добавяйки още калории.
Тренирай.
Почивай.
Влизай в час по български.

23.10.12
19:44

Да влиза, ама на 18 малко късничко.. във втори клас ли да се върне?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1