Съвет за протеин.. Креатин+протеин

23.10.12
20:34

На 16 години съм.Тренирам от 1 година,наскоро спрях за 2 месеца защото стана малък инцидент.Сега пак ще почвам и мисля около празниците да си взимам креатин и протеин.Значи креатина съм решил кой ще е ,ето го:  all-american-kre-alkalyn/  , но не знам кой протеин е най-добре и затова и пиша тази тема :) Значи ето няколко от протеините които съм си набелязал: muscletech-100-premium-whey-protein/  ,  syntrax-matrix-5-0/  ,  syntrax-trophix-5-0/  .Кажете кой от тези 3 е най-добър според вас и защо? (Може да споделите друг протеин ако знаете по-добър но без Голд Стандарта ;) )
П.С: просто кажете мнение за протеините не ми давайте лекции че е по добре да си взема храна за тези пари и т.н ... или пък че хранителния режим е най-важен.. знам го! просто искам да знам какво мислите за комбинацията и кажете кой протеин вие бихте избрали в комбинация с този креатин БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.10.12 20:40.

23.10.12
21:26

Аз бих ти препоръчал тоя на Мuscletech - знам, че е много качествен. Иначе тия на Синтракс също не са зле. Като гледам те са долу-горе от една категория като цена, така че са доста прилични като качество.

23.10.12
21:28

Matrix 5.0 + Kre alkalyn е добра комбинация, приема щом не питаш няма да ти го казвам.

23.10.12
22:01

Приема не е ли 2 гр на кг :? Ако не е кажете как е :))

23.10.12
22:21

Syntrax Matrix 5.0

23.10.12
22:32

2 гр на кг трябва да ти е протеина, който приемаш изобщо през деня - от храната, добавки и всичко. Не може само от добавката да пиеш по 2 гр/кг,отделно с храната ще си нагъваш белтъчини и ще ти дойде в твърде много. То даже се дефинира от 1,5 до 2 гр/кг за трениращи.

23.10.12
22:37

Добре е 1,5-2 ама гледайте какво пише в сайта на Синтракс за Матикс 5.0 .. Доза: 30 г, аз като сам 51кг +- ?..

23.10.12
23:01

малко се обърках.. да кажем този Матрикс 5.0 ще го пия преди и след тренировка но по колко? по 30 както пише?

24.10.12
10:19

А пък уж много знаеше и само искаше да ти препоръчаме кое да избереш. Пие се по толкова колкото пише на етикета.

24.10.12
13:38

Пише 30 гр ама колко пъти? след ставане,преди и след тренировка или  как? кажете като знаете

24.10.12
21:31

За мен най-добрия прием е сутрин на ставане 1 доза и 1 доза след тренировка.
(1 доза = 1 мерителна лъжица, нещото с което си сипваш протеина, пластмасова чашка, варират различно като грамаж според марката и вида протеин)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1