23.10.12
20:34
На 16 години съм.Тренирам от 1 година,наскоро спрях за 2 месеца защото стана малък инцидент.Сега пак ще почвам и мисля около празниците да си взимам креатин и протеин.Значи креатина съм решил кой ще е ,ето го: all-american-kre-alkalyn/ , но не знам кой протеин е най-добре и затова и пиша тази тема :) Значи ето няколко от протеините които съм си набелязал: muscletech-100-premium-whey-protein/ , syntrax-matrix-5-0/ , syntrax-trophix-5-0/ .Кажете кой от тези 3 е най-добър според вас и защо? (Може да споделите друг протеин ако знаете по-добър но без Голд Стандарта ;) )
П.С: просто кажете мнение за протеините не ми давайте лекции че е по добре да си взема храна за тези пари и т.н ... или пък че хранителния режим е най-важен.. знам го! просто искам да знам какво мислите за комбинацията и кажете кой протеин вие бихте избрали в комбинация с този креатин БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.10.12 20:40.
23.10.12
21:26
Аз бих ти препоръчал тоя на Мuscletech - знам, че е много качествен. Иначе тия на Синтракс също не са зле. Като гледам те са долу-горе от една категория като цена, така че са доста прилични като качество.
Matrix 5.0 + Kre alkalyn е добра комбинация, приема щом не питаш няма да ти го казвам.
23.10.12
22:21
Syntrax Matrix 5.0
23.10.12
22:32
2 гр на кг трябва да ти е протеина, който приемаш изобщо през деня - от храната, добавки и всичко. Не може само от добавката да пиеш по 2 гр/кг,отделно с храната ще си нагъваш белтъчини и ще ти дойде в твърде много. То даже се дефинира от 1,5 до 2 гр/кг за трениращи.
Добре е 1,5-2 ама гледайте какво пише в сайта на Синтракс за Матикс 5.0 .. Доза: 30 г, аз като сам 51кг +- ?..
малко се обърках.. да кажем този Матрикс 5.0 ще го пия преди и след тренировка но по колко? по 30 както пише?
А пък уж много знаеше и само искаше да ти препоръчаме кое да избереш. Пие се по толкова колкото пише на етикета.
Пише 30 гр ама колко пъти? след ставане,преди и след тренировка или как? кажете като знаете