Кофички и лицеви опори - кое първо?

22.10.12
23:28

Нов съм в този сайт ,затова направих нова тема . извинявам се ако е имало такава , не намерих
Става дума за Стрийт Фитнес . Въпросът ми е
да правя първо набиранията и после кофите или 1 серия набирания 1 серия кофи и искам да наблегна на горната
част от гърдите. Кои лицеви опори ще ми помогнат най- много ? Предварително мерси ако някой ми отговори сериозно  :)

23.10.12
22:41

Моят съвет е да разделиш набиранията и кофите в различни дни и да увеличиш сериите, ако си напреднал. Лицеви опори с широк хват и обратен наклон ( вдигаш краката на височина 30 -40 см, като ги държиш на пръсти), техниката е много важна. И прави помпички, а не кофички ( с клатене ).

23.10.12
23:37

Ами добре ще ги разделя в отделни дни т.е ще ги редувам  . Специaлно за набиранията  като ходя да се набирам първата ми тренировка е само на лоста а втората е само на едно високо като жп линия не знам как се казва :) и така си ги редувам двете тренировки през ден . А за гърдите не стигат ли :
4 серии кофички по 10 на тясна успоредка и 4 серии кофички по 10 на широка
4 серии лицеви опори (от височина както каза ) тесен хват и 4 серии широк хват (по 20 лицеви всяка серия )

24.10.12
10:39

Трябва първо малко да се образоваш по темата Street Fitness. Такъв тип тренировка не се изчерпва само с един вид набирания и помпички. Има много видове упражнения, които наблягат на различни мускулни групи. Направи си разнообразна програма. За повторенията и сериите няма точна бройка. При всеки е различна. Ако имаш сили прави повече, ако не така е добре. Ако ти е лесно, прави упражненията бавно плавно и с правилна техника. Не гледай какъв брой набирания ще направиш за да се хвалиш и да се дуеш после, а гледай как ги правиш. Така като гледам си новобранец, така че хващай търсачката на сайта и почвай да четеш, информация колкото искаш, само да не те мързи.

29.12.12
13:40

Аз задалжително почвам с кофичките .. това е упражнение което засяга веднага почти всички групи от мускули ... и е хубаво да ги разгрееш всичките равномерно именно на успоредката. Първата серия я прави от горе до колкото можеш по надолу за да се разтегнат добре мускулите. Никога не започвай с бързи до половината с пуснато тяло кофички ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1