Паметна победа за нас

Темата е заключена.

24.08.05
00:12

Паметна победа за ЦСКА и за всички нас. След като изживяхме това със сълзи и мъка да гледаме по нета, сега отиваме да празнуваме и цяла нощ ще има пиене и ядене. Сърца червени - Тази нощ господ беше армеец, а съдията подкупен, а отбора на Пул класен! Исотирята се дописа тази вечер!
по-здрави

24.08.05
00:18

Дааааа ЦСКА си е ЦСКА пак написа историята въпреки че отпадна КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНООООО

24.08.05
00:19

браво на наще :D :D :D да продьлжават по сьщия начин и да мачкат наред :wink:

24.08.05
00:22

Българи Юнаци!

ЦСКА Е НОМЕР 1!

Немога да спра сълзите в момента :)

24.08.05
00:25

честито на всички.ЦСКА победи действащия европейски шампион.

SP

24.08.05
00:51

Браво на ЦСКА и едно голямо “благодаря” на БГ телевизиите.

24.08.05
01:01

[quote author=“Sportex”]Браво на ЦСКА и едно голямо “благодаря” на БГ телевизиите.

Нали абе такава излагация само в БГ може да има може ли някакви резани мокари да го предават нашта мила БНТ дето и плащаме данъци да не го дава

24.08.05
01:04

От вече 7 мача в Англия (ако бъркам поправете ме) нито един не е даван пряко по телевизията. Жалко за медиите. Историята остава и след тях и нас обаче!
по-здрави

MI

24.08.05
08:56

честито на ЦСКА и на всички верни фенове, наистина историческа победа.Заслужавате едно голямо браво!!
по-здрави :)

24.08.05
10:34

Айри и от мен поздравления! Аз съм пристрастен към друг класен Бг отбор, ама ....
Все пак, става ли дума за славата на Бг - напред и мачкай!  :D

24.08.05
11:02

Нека им е на англичаните! Само ни оплюваха, а сега с пръст в утата!!!!!!

24.08.05
11:53

Въпреки че съм от Левски честитя победа на ЦСКА защото наистина малко или много не е лесно да победиш най-добрият отбор в Европа в момента и то като гост

24.08.05
12:21

Мерси на Димитър и питона. Все пак трябва да сме българи и това е на първо място. Защото 94та година грабнаката на отбора беше разбирателство и нямаше значение от кой клубен отбор идваш. А си спомняте 89 какви побойща бяха на терена. Еми така трябва когато играем един срещу друг да си подкрепяме тима, но когато играем за честа на България да сме единни.
по-здрави

24.08.05
12:41

въпреки че и аз съм левскар снощи виках за нашите и съм безкрайно горд от победата защото няма значение дали е Левски,ЦСКА или някой друг отбор в такива моменти трябва да сме българи и да се подкрепяме :!:

24.08.05
12:48

Браво братле, така е! Трябва да се подкрепяме, защото сме българи и точно в този мач беше срещу колонизаторите, хората които са ни направили доста лошотии и смятат, че целият свят им принадлежи. И зареди това беше паметна победа. Е на мача на Левски с Ливърпул приятели ЦСКА-ри бяха на мача на Васил Левски, аз неможех да отида, но щях да отида. Та трябва да се подкрепяме и после и националният отбор да е все по-силен. Но трябва да се пълнят тия стадиони, както те си напълниха стадиона. Но вижте по-велики от нашите агитки нямаше та там на Анфилд се чуваше ЦСКА и победа и пак победа и Българи Юнаци.
по-здрави

24.08.05
13:01

Дано това да не е инцедентен случай, а да стане закономерност за нашите отбори.И аз съм от Левски,но страшно се кефя че им натрихме носовете. :twisted:

24.08.05
13:08

43 хилядите англичани вчера са се питали “Какво стана та не вечеряхме” :) :)

24.08.05
13:18

:D :lol:  евала!

PO

24.08.05
15:05

винаги сам вярвал в ЦСКА ,ама никога не съм бил толкоз горд с тяь (освен може би при победата над Шаьтиор)
честито на всички и успеьи  в турнира за купата на УЕФА!

25.08.05
00:06

[quote author=”Питона”]Айри и от мен поздравления! Аз съм пристрастен към друг класен Бг отбор, ама ....
Все пак, става ли дума за славата на Бг - напред и мачкай!  :D

Вчера друго ми говореше по ICQ :)  :)  :) радвам се че си се ориентирал към големия отбор  :D :D
ridddick ако бяха всички като теб сега бг футбола да е на по високо ниво браво

25.08.05
19:45

Хора и аз много се радвам че ЦСКА  победи ливърпул(те не саслужават да са с големи букви  :P ) аз съм от ЦСКА  и много се радвам че и аз видях един такъв хубав мач как ЦСКА побеждава един от наи добрите отбори в Европа(а защо не в света все пак те са шампиони на ШЛ а това е наи престижния турнир в целия свят,става дума за клубните отбори)тея нашите теливизии много се изложиха за пръв път от 20-25г. на Български отбор да победи Евпропеиския Шампион и те да не го дадът по нашите ТВ ама тва да им е за УРОК! Та миналата година даваха мача на Ливърпъл и Левски от Анфилд(при положение че играят за Уефа(и тогава ливърпул не беше зел никаква купа)) а сега като ЦСКА играе пак там за влизане на групите в шампионската лига( с ШАМПИОНА) не го дадоха не ги знам кави са тее ХОРА !

Малко с закъснение видях темата но по-добре късно от колкото НИКОГА нали :wink: !

Много се радвам че тук си сички сме заедно и Левскари и Цскари така трябва да е да сме единни  :? !

25.08.05
22:46

Няма Цесекари , няма Левскари бе хорааааа. Българи сме, бре еййййй.
Ако сме единни във всичко и във всяко едно отношение ще ни дишат праха всички :twisted: .
Важното е че когато бъграски отбори бият ни се качва рейтинга :!:

26.08.05
00:09

[quote author=“daddy”]Няма Цесекари , няма Левскари бе хорааааа. Българи сме, бре еййййй.
Ако сме единни във всичко и във всяко едно отношение ще ни дишат праха всички :twisted: .

напълно съм съгласен :)

26.08.05
00:41

Стискайте палци утре да ни се паднат удобни съперници и да се класираме напред и някои да влезат в групите. Аз лично исках Ливърпул да се паднат на ЦСКА, зареди Майкал Шилдс и зареди историческият сблъсък и не съжалявам за силният противник. Крайно време е и ние да гледаме добър футбол и да имаме хубави стадиони и голям стандарт на живот! Като ги бием ще ни уважават и ще си вдигаме стандарта! Та ако влезем в групите примерно с 2 отбора това са поне 5-7 милиона за отборите от реклама, телевизионни права, билети и прочие.
по-здрави

26.08.05
16:34

ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!

PO

26.08.05
17:40

[quote author=“daddy”]Няма Цесекари , няма Левскари бе хорааааа. Българи сме, бре еййййй.

градски съгласен съм с първото ,ама рейтинга май ни е достатачен - и по точно- имаме 1 отбор за Шл и 3 за УЕФА напално достатачно и не мисля ,че нашите отбри заслужават нещо повече за момента с оглед на първенството ни :)

26.08.05
19:15

Значи popeye^, може би в неправилно съм употребил рейтинг.
Нека да показват футбол от класа независимо от резултата. Когато жребия определи Ливърпул срещу ЦСКА - това се искаше - добър футбол от нашите - както и стана. Ако не беше оная молдовска скумрия, къде две топки му минаха между краката, с показаната игра от нашите не се знаеше, какво можеше да стане.
Сега същото трябва да направят с германиците - да си играят играта, с която да се запомнят и да се знае, че са ДОБЪР ОТБОР.
Нека и другите - Левски, Литекс, смърфчетата, да правят така :twisted:

27.08.05
00:33

Абе не обиждай Хмарук, онова в София си беше колективни грешки и не е само той виновен! Много го оплюха това момче, наистина до някъде заслужено, но чак пак толкова. Аз бях на този мач и доста комплексни бяха нещата все пак затова е футбол.
А за обединението за името на България съм абсолютно съгласен!
по-здрави

07.09.05
10:55

САМО ЦСКА.АЗ СЪМ ЦЕСЕКАР ДО ГРОБ.МНОГО СЕ ИЗКЕФИХ НА ПОБЕДАТА СТОЯХ КАТО ГРЪМНАТ НЕМОЖАХ ДА СПЯ НАПРАВО НЕЗНАЕХ КАДЕ САМ.САМО ЦСКА :D

SP

15.09.05
21:10

[quote author=“Emil_mlo”]Паметна победа за ЦСКА и за всички нас.

Те станаха 2. Браво! :!:
Айде са и Левски и другите наши по същия начин!

®N

15.09.05
21:47

CSKA forever 8)

CR

15.09.05
22:08

ЦСКА отново се доказаха пред Европа !!!

SP

15.09.05
22:20

Гле’йте са и Левски ше ги тресне тъпите французи, а на рефера да му го н**ия!

15.09.05
22:28

Браво на цесека.направиха страхотен мач :wink:

15.09.05
23:41

Има нова тема за поредният кръг от UEFA и представянето на нашите отбори моля пишете там
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9431

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1