24.10.12
11:32
Закупих си креатин монохидрат преди 10 дни.Пих го и нямаше промяна във вкуса му,но днес го отворих и миризмата беше като на отворен пакет с брашно,не се разтвори добре,а вкуса също беше като на разтворено брашно .Какъв е проблема да не е развален,пазил сам го на сухо място,затварям му кутията много добре защо днес има коренна промяна в монохидрата,нормално ли е това?Пил съм СЕЕ и от първия до последния ден той не промени гадния си вкус и разтворимостта,какво му е на този креатин :)
НАЙ-ВЕРОЯТНО СИ ВЗЕЛ КОФТИ КРЕАТИН.Според мен най-добрия монохидрат е на WEIDER.Mежду другото той не се разтваря :D
На Примафорсе креаформ,но в магазина на силабг казаха,че е добър пил съм техният СЕЕ.Да продължавам ли да го пия?
Аз ще ти дам един съвет креатина го лапай направо от лъжичката и после пии вода.Креатина не се разтваря дори ако ползваш шейкър още по зле че остава отдолу и между процепите под перката и не малка част от дозата си остава там неизползвана.
Аз направих 1 опит да си сипя дозата в устата и с вода да го прокарам но беше неуспешен хахах . Аз си го слагам в чаша и с вода го пия. Остава мноого малко по самата чаша
казано от k1r1I на 24.10.12, 19:09:
Аз направих 1 опит да си сипя дозата в устата и с вода да го прокарам но беше неуспешен хахах . Аз си го слагам в чаша и с вода го пия. Остава мноого малко по самата чаша
Слагаш няколко капки вода,за да се намокри и тогава пъхаш в устата.
Пиеш вода и преглъщаш :)
24.10.12
19:38
Хмм, никога не съм си разтварял креатина като се замисля. Греба с лъжичката и в устата, преглъщам с вода, вкарам 2 супени мед и съм капитан (muscle)